Oznake

Starješina pomiče 5: Skyrim

Alternativna imena:

Elder Scrolls V: Skyrim - računalo uloga igranje igra s otvorenim svijetu. Igra Elder Scrolls V: Skyrim nastavak prethodno izdanih izdanja igre serije The Elder Scrolls. To je peta verzija objavljena u 2011. Ako fancy bitku života i želite postati junak države, onda je ovo igra za vas.

Za uzbudljiv prolazu igri Elder Scrolls V: Skyrim je poželjno da slijedite prethodne četiri utakmice. Kao što je priča vezana je nastavak događaja. I navijači će biti puno lakše igrati. Također, ono što bi bilo bolje da se zna gameplay, preporučujemo za početak, završiti čitanje ovaj pregled, a zatim pogledajte Elder Scrolls V: Skyrim videa. Zatim idite na mjestu i mogu igrati Elder Scrolls V: Skyrim preuzimanja.

Akcije igra odvija u pokrajini Skyrim fantastičan, koja se nalazi na kontinentu Tamriel. U tom izmišljenom svijetu predstavili kao predstavnici faune i vodeni svijet, još uvijek pravi. I ovdje se, na početku, što je neimenovani protagonista. No, u budućnosti, čini se da ste ubili zmaja u posljednjih utakmica i preselili moć, a vi ste Dragonborn. A ime koje Dragonborn.

Tijekom igre, možete slobodno putovati tijekom prilično veliki svijet igre sve to istražiti okolo. Spotaknuti na poslu i Elder Scrolls V: Skyrim zadatke koji se obavljaju na putu prema glavnom cilju.

Primarni cilj igre Elder Scrolls V: Skyrim - poraz zmaj Alduin, svijet Eaters i druge zmajeve zaustaviti oporavak.

U igri Elder Scrolls V: Skyrim oklop i dostupnost oružja je vrlo važno. Uostalom, zle sile su na oprezu.

Vaša razina raste samo na poboljšanje sposobnosti, kada je određeni iznos. U ovoj igri postoji posebna sposobnost - talent koji se na poboljšanje vještina.

U igri Elder Scrolls V: Skyrim igraju oprezno, jer možete razboljeti. I to smanjiti svoje vještine. Postoje neke bolesti: lycanthropy, vampirizam, kanibalizam. Utvrdite da ste bolesni, možete koristiti druge. Oni će vas pitati sugestivna pitanja. Može li se izliječiti pomoću hramova i kipova ili napitak.

Updated ovdje i sustav borbe. Vaš lik se bori s dvije ruke. Tako se učinkovito obraniti.

Game 5 Skyrim Elder Skrols vaš lik može početi jedan od klanu

• drugovima;

• Tamno bratstvo;

• College of Winterhold;

• Lopovi;

• Imperial Legion;

• Bard College,

• Oštrice.

Drugovi - plaćenici, neki od njih su vukodlaci.

Tamno Bratstvo - sve što je ostalo od ubojica.

College of Winterhold - zbirka čarobnjaci koji imaju najmoćnije magične moći.

Lopovi - Predstavnici lopova.

Imperial Legion - ili Stormcloaks. Izbor od dvije strane za vas.

Bard College - avanturistički.

Blades - ili Greybeards. Izbor pada kad pobjede u glavnom zadatku.

Igra je napravljena u kvalitetne grafike, podržava mistično raspoloženje, također pomaže u ovoj glazbi. Tu su na čekanju za svoju pomoć. Dobra igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more