Oznake

Sudbina nacije

Alternativna imena: Sudbina nacije

Sudbina Nation Online - multiplayer browser-based strategija igra koja se odvija u stvarnom vremenu. Osim toga, projekt ne zahtijeva ulaganja, tako da i dalje imaju priliku zaraditi pravi novac. Lov na izgradnji i razvoju svojih gradova, što ćete napredovati do logičkih lanca stoljeća - od kamenog doba do budućnosti. I zbrajanjem svake od posljednjih fazi uspravno jedno od svjetskih čuda. To je za izgradnju čudo, a vi možete dobiti ili novac ili in-game valutu. Dok vi sami ističu, što je nagrada za vas najbolju ponudu. Sudbina naroda igra pruža igračima s širok prostor za djelovanje. Veličina Karta igra 1000-1000 stanica može ne samo proširiti zgradu, ali i provesti izviđanje tijekom vremena da se osjećaju ugodno na sve. Nakon udarca prvi put u prekrasnom svijetu, možda mislite da ste ovdje sami. No, potrebno je napraviti prvi studij, pronalazi više susjedi. I oni su u odnos s tobom drugačije. Netko prijateljski, netko neprijateljski. Pa kako bi se mogli doprijeti do drugih, da još uvijek mogu mnogo - i naučiti ući u ugovore, a odražavaju agresivan napad. Hajde! Sudbina registracije Nation otvoriti svijet pun avanture!

Sistemski zahtjevi za igru ​​su skromne: jedan od modernih preglednika (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer 9 i vische, Opera i Safari) i širenje zaslonu manji od 1280x800 (po mogućnosti 1440h960). Štoviše, skinuti ništa. Možete posjetiti stranicu u bilo koje vrijeme, čak i sa tuđe računalo, pa čak i iz mobilnog telefona. Pridružite se u igri sudbina nacije kako slijedi:

- Predstavljen nadimak;

- Mislio sam da se zaporku;

- Izvijestio e-mail adresu;

- Pod uvjetom dodatne informacije (izbor igre svijetu, početnik ili iskusni korisnik, boju zastave, ime grada, kodna riječ pravo ime).

U zaključku, potrebno je kliknuti na "Pridružite igru".

Game Fate of Nations je izrađen u stilu "civilizacije". Sada možete svladati tri razdoblja - od antike Stone Age i srednjeg vijeka. Tvorci obećanje da će uskoro biti dostupna i iduće razdoblje - Novo vrijeme, sadašnjost i budućnost. Svako doba je u pratnji svojih posebnih značajki. Svaki put ima svoje posebne jedinice, kao i raspoložive zgrade. I, naravno, dodatno se krećete, bolje vaše perspektive. Primjerice, u kameno doba stvar što je više moguće provesti studije kako bi se spriječilo natjecatelja uhvatiti tim područjima, koji će biti koristan. Karakteriziraju uvođenjem novac antike. Sada, bez njih je nemoguće da sadrži jedinice urbanih zgrada, plus što im je potrebno da bi trgovinske sporazume. Srednji vijek nose radosnu vijest da se konačno može stvoriti svoj narod. Nekoliko igrača se udružiti i nastaviti igru ​​pod jedan stijeg, vođeni zajedničkim ciljevima. Novi virtualni vrijeme je vrlo slična današnjoj. Odvija špijunaže, krađe dogoditi svugdje, atmosfera je zagađena industrijski otpad. Ali vaše tvornice, elektrane sada intenzivira.

Da vidimo što vam je potrebno kako bi se uspješno igrati igru ​​sudbinu nacije. Kao što je već spomenuto, istraživanje zauzimaju posebno mjesto u gameplay. No, ne brinite o tome što će morati trošiti svoje dragocjeno vrijeme. Vi jednostavno odrediti što vas zanima, dati zadatak da svojim jedinicama i poslati ih. Vi ste samo čekaju vijesti. Također svoje vjerne sluge će korist onih koji sebi može opljačkati susjeda i donijeti plijen pronaći stanica bogatih resursa. Usput, sredstva značajno povećati šanse za dobar razvoj. Oni nisu obvezna elementa, ali kada ste naišli, ne zanemariti mogućnost da provede rudarstvo na nekom plodnom ćeliji. Resursi omogućiti da izgrade jače tipove jedinica, i, naravno, poboljšane sadržaje. Nakon što je izgradio grad, ne morate da se zaustavi tamo. Naprotiv, više će gradovi biti pod vašom vlasti, to bolje. Igrajte sudbinu naroda treba imati na umu da je svaka akcija treba vremena. Na primjer, za kretanje vojnika iz jedne ćelije u drugu zahtijeva 1-2 minuta i izgradnja zgrade nekoliko sati. Takav sustav omogućuje vam dati neke nevolje. Tako da se prema svojim gradskim potez vojnika, što će imati vremena da se pripreme za borbu ili da poduzme korake kako bi se zaključiti nenapadanju ugovor.

Važno je napomenuti da je mogućnost da se do izgradnje čuda svjetlosti "megalita" vyborot potrebe. Pitati zašto je to potrebno i imati dovoljno brige? Pa, ako vam ne treba i bonus u obliku pravi, onda sjediti mirno!

Počnite sudbinu nacije igraju upravo sada u potpunosti uživati ​​sva obilježja kvalitetnog proizvoda: dinamika događaja, velikom grafike, zvuka mehanike, intuitivno sučelje, sposobnost da koriste taktike, praktičnost u smislu da ne treba trošiti mnogo vremena.

Neka gameplay donosi vam pravi užitak!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more