Oznake

War2 Glory

Alternativna imena: War2 Glory

Game War2 Slava - besplatna browser based strategije borbe u realnom vremenu. Postati stranka u virtualnom Drugog svjetskog rata što će se stalno boriti sa svojim neprijateljima, učenje na udruživanje snaga i razviti taktike pokušati proširiti svoje trupe. Svjetska War 2 Slava online - je mjesto na kojem bitke su se borili svugdje na kopnu i na moru iu zraku. Tako da se sudara se ne mogu izbjeći. Više da će suparnici biti pravi igrači, a njihov projekt puno, jer igra je već postala vrlo popularna. Suočite se sa stvarnim ljudima mnogo više ugodnih nego pokušati nadmudriti umjetnu inteligenciju. Takve borbe omogućiti da utjelovi najsofisticiraniji i prepoznatljiv strategiju. Budite mudri zapovjednik - i da ćete uspjeti!

Igra rat 2 Slava moguće s čak minimalnoj konfiguraciji računala. Zahtjevi sustava online ovaj proizvod je vrlo skromna. Ako je računalo spojeno na Internet rat 2 Slava registracija će vas odvesti na prekrasnim svijetu gdje najuzbudljivijih događaja slijede jedna drugu. Izradi račun jednostavno. Morate upisati korisničko ime, lozinku, e-mail adresu i sigurnosni kod (sa slikama). Još jedna provjera u igri War2 Glory želi staviti kvačicu u potvrdi o prihvaćanju Sporazuma korisnika. Brzo ispunjavanjem potrebnih polja, možete preuzeti ulogu zapovjednika i polako se početi realizirati svoje dalekosežne planove.

Imajte na umu da je uspjeh u ovom ratu ovisi o mnogim čimbenicima: stanje vojnika, broj vojnika u vojsci, stupanj razvoja grada povjeren na vas, vlasništvo tih ili drugih tehničkih sredstava, pouzdanost dobivene tijekom obavještajnih podataka, kao i saveza , koja je bila sastavljena. Vi ćete upravljati svojim vlastitu farmu i pokušati smjestiti sve do najmanjeg detalja. Izgradnja i razvoj grada - jedna od glavnih sastavnica igranja. Dakle, što bolje vrijeme dati dovoljno izgradnju zgrada i drugih pitanja koja zahtijevaju pozornost. Trebali biste znati da je u ovom surovom svijetu, sve se međusobno, i uzimanje za obavljanje misije, možete zaraditi novac i iskustvo, što na kraju može se koristiti za otvaranje nove vrste zgrada za svoj grad. Postoji mogućnost i poboljšanje postojećih objekata. Glavna stvar - da znate točno ono što želite i teži za savršenstvom.

Da rat 2 Slava play, morate napraviti izbor između dvije postojeće stranke. Njemačka i anti-Hitler koalicije u nepomirljivim neprijateljstva. Sve borbe koje se događaju, koji se odvijaju između predstavnika dviju suprotstavljenih frakcija. Bilo da je pravi igrač ili računalo vojnici bore on može samo pripadajućeg dio, koji se isključuje. Posebne prednosti ili fašističke pobunjenici protiv njih ljudi ne. Samo neke razlike u tehnici i dopuštena zgrada. Tako igra BaF2 Slava obećava da će biti zanimljivo, i boriti se što bliže pravi one. Osjećaj da je sve što se događa u sadašnjosti, promiče dobru grafiku. Ona je gej ogromna količina stavke.

Nice koji počinju igrati rat 2 Slava , te doći do uživati ​​veliku količinu opreme, koji je dizajniran u skladu s crtežima tih vremena. Autentična vozila i sredstva ratovanja Drugog svjetskog rata prikupljati više od 40 jedinica. Svako oružje ima svoje prednosti i nedostatke, a njihovo korištenje je ključni element vaše strategije. Tako pokupiti oružje oprezno, jer u glavnim borbama - mudra taktika. Vi ćete biti u mogućnosti osvojiti čak i one neprijatelje koji su potencijalno jači od vas. Ako uspijemo pronaći ispravno ponašanje, što će pobijediti lako u prvih linija rangiranih igrača.

Na kraju valja reći da možete birati za sebe stil igre. Možete se boriti sami ili se pridružiti bilo koji klan. Kao dio saveza ćete se osjećati sigurnije, ali to je, kako kažu, je osobna stvar. Igra je stvorena za vas odmoriti nakon nje, pa kako ti se sviđa! Sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more