Oznake

Warcraft 3: The Frozen Throne

Alternativna imena: Warcraft 3: The Frozen Throne

Warcraft III: Frozen Throne - računalo strateška igra u stvarnom vremenu. Točnije igra Warcraft 3 Frozen Throne je predstavljen kao nastavak trećeg dijela kultnog igri-Warcraft III: Reign of Chaos. Prije nego što kult igri milijunaša. Developers, tvrtka Blizzard, svaki napor je objavio igru ​​dopuštajući samo nekoliko manjih promjena, već su dopune. Zamršen novu priču, ali se nastavlja priču o Warcraft III: Reign of Chaos.

Kao i za bilo koju računalne igre, igra Warcraft 3 Frozen Throne na internetu ima Warcraft 3 Frozen prijestolju video i screenshot da savjetujemo vam da pregledate prije nego što započnete igru. I završiti čitanje ovaj pregled. Čak i ako ste ljubitelj ove serije igara. Tada možete posjetiti stranicu i preuzeti Warcraft 3 Frozen prijestolje.

Igrati Warcraft 3 Frozen prijestolje Vi ćete igrati ulogu lika u brojnim kampanjama u koje unosite, odnosno čiji je odabir. U ovoj igri malo obnovljena kampanja - Četiri nove kampanje:

• »Užas iz dubine",

• «Prokletstvo Avengers";

• «Lord of Darkness",

• «vatreni ponor."

"Užas iz dubine" - predstavnici vilenjaka noći. Razvija sigurno parcela povezana s Warden Illidan

"Curse of The Avengers" - Blood Elves (Osvetnici). Vodi se između Inhumans - vilenjaci i vojske Gospodina Garithos.

"Lord of Darkness" - predstavnici-mrtvih. Radnja se vrti oko slike smrtne viteza Arthas.

"Vatrene ponor" - ratnici kampanje orci. Protive sve one koji ih za razliku.

Igra Warcraft 3 Frozen Throne junaci su fantastični, fiktivni fantasy kreatori. Sasvim kao i cijela igra. Vi ste uronjeni u svijet ne postoji u stvarnosti bića. No zaplet igre fascinantnom i zabavnom putovanju mami i bitka.

Vraćate se drevne zemlje Azerotha. A sada što se čeka krvavom sukobu. Tu su novi likovi. Svijet je postao više tmurno, zastrašujuće i pun bijesa. I ne čudi, nakon takvog okrutnog ratnika.

U ovoj igri imate dućan - konobu u kojoj možete kupiti neutralne heroje. Svaka utrka ima novih jedinica i jedan novi heroj. Također je osam novih vrsta vojnika. Promijenio izgled i teritorije - vrste zgrada i krajolika.

Također ćete veliku raznolikost vrsta oklopa i oružja za svaki znak.

Igrati Warcraft 3 Frozen Throne je najkvalitetniji grafike, na dovoljno visokoj razini crtanje likova. Ono što puno zabave od sjajne i jasne slike. Glazbena pratnja je uskladiti u uspješnoj kombinaciji i kao klicanje tijekom igre.

Kovrčava prijatelji, jer potrebno je završiti posao u igri Warcraft III: Reign of Chaos, i po mogućnosti u istoj momčadi.

Uronite u potpunosti i osjetiti podrhtavanje od borbe čudovišta, sramoti za postizanje tog cilja.

Požuri igra Warcraft 3 Frozen Throne download. I ovo nije kraj, čekaju velika nastavak! Uspješno ste igrati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more