Oznake

Wargame 1942

Alternativna imena: Wargame 1942

Wargame 1942 online igra - slobodan strategija usluge kupcima, provodi u pregledniku. Wargame 1942 play - to znači da se osjećate u svojoj koži kao naši preci morali preživjeti tijekom Drugog svjetskog rata. Postanite zapovjednik na krajevima koji su vam dodijeljeni, čelnika vojske i otići bez straha da se pokolju s neprijateljem. Nemojte gubiti nadu da će ostati pobjednik, čak iu najmračnijim trenucima. Uostalom, pravi junak može biti samo onaj tko je spreman boriti se do smrti. Ugodno i dobro osmišljen sučelje gameplay su svakako prednosti Wargame 1942. Tvrtka Looki brine za stvaranje udoban igru ​​za korisnike svih uzrasta. Ovi pomoćnici će sustav pomoći i dobru bazu znanja. Svidi i pristup igri svijetu.

Sistemski zahtjevi su minimalni:

 • Internet priključak
 • Operativni sustav Windows
 • 1 GB RAM-a
 • Procesor Pentium

Ako ste stvorili račun u tvrtki prethodnih projekata Looki , ponovno registrirati Wargame 1942 nije potrebna. Međutim, početnici bi trebali pružiti potrebne informacije, ispunite odgovarajući obrazac na web stranici igre:

  1. Moj ekran ime
  2. E-mail
  3. Lozinka
  4. Slažem se sporazumu korisnik

Nakon upisa u igri Wargame donesen je 1942, što je predao početnu količinu novca i zemljište na kojem je hosting. Pokušajte pametno uložiti svoj novac u razvoj prvog vojske. S vremenom će se razviti zemljište pripada. To bi omogućilo čarapa dizel i druge vrste goriva. U slučaju potrebe "crno zlato" se pretvara u novac. Kovanice su korisne za kupnju opreme potrebne arsenal i druge korisne stvari. Streljiva igri Wargame 1942 sugerira odabiru različite pištolje i strojnice, ručne bombe, prsluci, baklje, pa čak i setove. Ne postoji rat bez uporabe željeza, ali i diplomatske vještine, kao i misao-play taktika na putu do pobjede ulogu.

Kao zapovjednik mora naći snage da kontrolira mnogim aspektima. Sofisticirani gospodarstvo, uspostavila proizvodnja borbenih jedinica, vojne tehnologije istraživačke organizacije, uravnoteženi izgradnji potrebnih objekata - uspjeh buduće pobjede. Enemy i pokušava zgrabiti što vlasništvu teritorij. Nemoj mu dati šansu! Moćna vojska, zračne snage, mornarica i obrana neće dopustiti neprijatelju da postigne svoje ciljeve. Puni se osjećate kako je vruće vojna događaj nestaje kada imunitet koji Wargame 1942 browser igra dao oklimatizatsii prvi za gaming svijetu.

Host vojnu bazu treba brinuti prvenstveno o zgradi Glavnog stožera. Potom biste trebali razmišljati o drugim predmetima koji se uobičajeno dijele u ove vrste divljači nisu

 • Resursima (stambeni, više obiteljskih kuća, Sveučilište, naftnoj platformi, mine)
 • Vojni (Vojarna, streljana, odlagališta, tvornice oružja, Opća uprava za tajne službe)
 • Ekonomska (tvornice, banke, trgovački centar)

Resource građevinska dozvola

 • Poslijeratnom
 • Osigurati potrebnu edukaciju
 • Ekstrakt vrijedne resurse

Trgovina

 • Za podešavanje protoka novca
 • Uštedjeti novac
 • Napravite najbolje popuste

Zahvaljujući vojnih zgrada postaje moguće

 • Proizvodnja oružja
 • Organizacija za zaštitu teritorij
 • Obuka spretan agente

Samo u slučaju pravilnog prioriteta vrtoglave uspjehe postati vaš ponos. Mora postojati ravnoteža između razvoja vojnog kompleksa, proizvodnju potrebnih resursa i financijskih poslova.

Igra svijet će pružiti zadovoljstvo da sve to što vam je činiti. Drago da sjedište je prototip toga, tako da ostanu u njemu stvara osjećaj stvarnosti. Na zidovima visjela s kartama, izvješća, dijagrame s informacijama o prošlim bitkama. Takva atmosfera plus polubrat zaslon, omogućujući vam da brzo uče o prednostima u odnosu na neprijatelja, moraju donijeti prave odluke i brzo. Nemojte se bojati za obavljanje brze manevre. Sustav nagrađivanja i poticanja vaše raspoloženje, što će vas potaknuti da osvoji nove visine.

Ako ste umorni solo pokušati pobijediti, članstvo u tom savezu. Dakle, naći će istomišljenike i pouzdani drugovi.

Treba spomenuti još jednu utakmicu značajke. Tamo meteorološki centri, kroz koje možete kontrolirati vrijeme. Tada učinak vremenskih uvjeta na ishod bitke, poznat svima. Istina da bi takve čudne stvari može biti nakon ulaganja dijamante (realno) ili virtualni novac.

Igra Wargame 1942 - to znači da je prošao test rata, ublažiti svoj duh i osjetiti radost vlastitog utjecaja na povijest. Mislite li da je u zubima, ako vam je potrebna? Nije vrijedno mnogi pitaju, provjeriti sve na vlastitom iskustvu. Neka Fortune smiješi na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more