Oznake

WarSide

Alternativna imena: Varsayd

WarSide igra - strašan fantastični akcijski MMORPG s najboljom kombinacijom igranje uloga sustava i taktičkih pucačina. U ogromnom svemiru svodi rat između tri korporacije. To je klijent igra u kojoj igrači izazov jedni druge i pokušava dokazati svoju nevinost u najmaštovitijih timskim borbama. Morate odabrati stranu da se bore za ono što želite i biti u mogućnosti odmah skočiti u svađa. Ne zamorno čekati! Sve je vrlo dinamičan i raznolik. U WarSide online će se morati jako aktivan stil života! Nudi razne načina igre, sposobnost stvoriti lik koji odgovara vašem stilu, fleksibilan razvoj, izvorne borbenih karte, lijep arsenal oružja i puno drugih lijepih trenutaka. Sudjelujte u strastveni oporbe, udario svu svoju sposobnost za pobjedu!

Kako igrati igre WarSide klijent mora biti instaliran. Instalacija uspije, a gameplay neće uspjeti ako računalo zadovoljava sljedeće zahtjeve sustava:

- OS Windows XP/Vista/7;

- Pentium 4 / Athlon ili viši

- Video Nvidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500 / Intel GMA 950 (i945G) ilivyshe

- 1 GB RAM-a i 1 GB prostora na tvrdom disku.

Da poduzme potrebne instalacije WarSide registraciju. Otvaranje računa, morate unijeti sljedeće podatke: e-mail, ime forum, lozinke (s potvrdom). Nakon toga, provjerite u igri zahtijeva WarSide prepisati riječi iznad. Potom možete pritisnuti gumb "Registracija", što potvrđuje pristanak za primanje vijesti i usvajanje pravila.

Igrajte ćete WarSide karaktera čiji izgled će stvoriti vlastitu. Ne samo da odaberete svoje lice, kosu, ali možete ukrasiti heroj ožiljke ili tetovaže. Također morate odabrati jednu od tri zaraćene države. Da vidimo kako izgledaju. Zetta Corporation je uspio ne samo stvoriti monopol na jednoj od planeta, ali s vremenom proširili asortiman svog utjecaja na mnogim drugim planetima. Kapital ovdje je Grad, ali na okupiranim područjima vođa snaga Tyler TOOS ne manje jaki. Propovijeda poštovani korporacija totalitarni kapitalizam. Ima dobro razvijena svjetlo energija kemijske i teške industrije. Predstavnici države imaju tendenciju da se proširila diljem galaksije svoj utjecaj na tržišta i izvora sirovina. Galaktička općina radnici i inženjeri slobodan prostor - pojavila se na satelite u plinski div Colossus društva. Ovdašnje spolova. Proletarijat i intelektualci pokušati pronaći kompromise kako bi živjeli u miru i slozi. Kapital ovdje - Tween i lider komune je Radin. Najnaprednije tehnologije - lagana i teška tjelesna kemija. Stanovnici državnog san uravnotežen život bez problema i mogućnosti za susret hitne potrebe svakog građanina. New Empire - aristokratska zemlja s kapitala Eden. Predstavnici Carstva spremna podržati u svakom pogledu njihov vođa Ilnura da jednom sila zaplijenila prijestolje njegova oca. Situaciju otežava činjenica da se zna Galaxy nije to iskoristio kao vladara. Uvrijeđeni Ta činjenica aristokrata spremni učiniti sve što je moguće da se dokaže suprotno. Oni vjeruju da je njihov vođa je u stanju stvoriti apsolutnu monarhiju, koja će se temeljiti na feudalno-tržišnim odnosima. Razvijanje lagane i teške fizičke energije tehnologije, stanovnici države imaju tendenciju da se do drugog Zlatno doba. Dragi igrači, izbor je vaš! Imate pravo da se pridruže onima koje vam odgovara.

Likovi koji su postali WarSide igra, bit pripadaju jednoj od četiri klase. Možete biti gardista, plaćenik, ili bezlična lovac. Oni se razlikuju jedan od drugog samo u izgledu, ali i jedinstvene sposobnosti. Svaki lik je obdarena početnim karakteristikama i vaš zadatak - kako bi ih pumpa. Također dostupno odabrati specijalizaciju na svoj ukus. Ispunjavanje PvE misije i sudjelovanje u PvP borbama, sakupite iskustva. Usput, jedna borba traje oko 10 - 15 minuta. Više napora da napregnuti, više opipljivi rezultati.

Game Varsayd preporuča ne samo boriti se s drugim igračima, ali i naučiti kako graditi odnose. Morate se pridružiti timu, uglavnom zbog razvoja parceli je zbog udružiti bitke. Također je moguće uspostaviti trgovinske odnose. Možete napraviti transakcija pomoću aukciju ili mail.

Kao igra proširila modela slobodnog-2-play, to je zabavno vam na raspolaganju potpuno besplatno. Sudjelovati u zanimljivoj vježbi u svoje slobodno vrijeme - a vi ćete zaboraviti što je rodila! Možemo samo poželjeti vam ugodan doživljaj i sretno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more