Oznake

Wartune

Alternativna imena: Wartune

Game Wartune - besplatni MMO RPG strategija, koja sadrži elemente socijalne strategije i igranje uloga. Fascinantan svijet mašte autora Wartune online igra će igračima osjeća u ulozi čarobnjaka, viteza ili strijelca. Značenje Wartune online igre je da bi grad pod kontrolom te su sredstva za izgradnju zgrade.

Prije igrajući igru ​​Wartune, provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencije procesora - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Pridružite se u igri Wartune ne potrajati mnogo vašeg vremena i lako:

1.                   Na glavnoj stranici, odaberite opciju « stvoriti računa »;

2.                   Unesite svoj nadimak;

3.                   Enter e - mail ;

4.                   Unesite lozinku i potvrdite je;

5.                   Unesite svoj datum rođenja,

6.                   Izaberite « predati » Wartune i registracija je gotova.

U Wartune Online vi preuzeti ulogu junaka, koji ujedinjuju možete birati sebe da pripada jednoj od tri različite klase. Klasa definira igračevu sposobnost, on će imati tijekom bitke u Wartune online igri, a kat - sasvim je osobni izbor. Nakon što ste postali play Wartune, imat ćete pristup nekim od zadataka koje se daju na vas kao izvorni udžbenika. U početku, igrači učiti i istraživati ​​svijet i sudjelovali u borbenim bitkama Wartune online igre. Vi ćete biti u mogućnosti igrati Wartune a zauzvrat napadati jedni druge automatski, sve dok netko ne odustane prvi kada ponestane snage, iako Igrač također može koristiti vještine koje je stekla, oni obično imaju snažnu i specijalne efekte. Razvijaju kao igrači u igri Wartune online, oni će imati priliku szdavat dodatnih vojnika u njihovoj grupi koja će se automatski napadaju.

Nakon prvih zadataka i borbene inteligencije Wartune online igre igrača u grad i odmah ga uzeti pod svoje okrilje. U ovoj fazi igre ćete izgraditi grad valuta i prikupljenim sredstvima. Wartune priča online igra u ovom dijelu je vrlo slična takvih strategija.

Sa stajališta društvene funkcije Wartune igra ima real-time chat. Igrači se također mogu koristiti posebne stavke, kao što su "megafon" emitirati poruke drugih igrača. Ova značajka će biti vrlo korisno pri zapošljavanju pripadnika Guild Wartune online, ali veliki broj ljudi koji su zapravo koristili ovu značajku, oni kažu da je to beskorisno.

U real-time chat, igranje Wartune online igre možete dodati i međusobno se popisa prijatelja, unesite ceh, da surađuju na različitim poslovima. U igri Wartune također element praćenja, tj. je Možete saznati što cehovi i igrači se natječu.

U principu, Wartune online igre je prilično dobra igra, kao i intenzivne strategije. Game Wartune , naravno, nije savršena igra, ali zemljište je, bez sumnje, zaslužuje puno bolje performanse u odnosu na ostale konkurente na društvenoj mreži. Igra sadrži mnogo sadržaja za igru ​​koja vam daje priliku da istražite Wartune online igre na duže vrijeme, i na taj način, Wartune online zaslužuje ga igrati!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more