Oznake

Divlji lov na čarobnjaka

Alternativna imena: Divlji lov na čarobnjaka

Dugoočekivana igra The Witcher 3 Wild Hunt.

Posljednja trilogijska igra The Witcher 3 Wild Hunt je 2015. godine prvi put objavljena 19. svibnja, a 23. listopada se pojavila ažurirana, nova verzija. Odgovoran za razvoj CD Projekt RED studija, temeljen na romanu Andrzeja Sapkowskog "Čarobnjak". Da bi došla do čitave publike, tvrtka je istovremeno radila na verzijama za One Xbox, PlayStation 4 i mogućnost The Witcher 3 Wild Hunt za Windows.

Geralta iz Rivie - pravi profesionalac u potrazi za čudovištima. On je čarobnjak i ima talent za magiju, ima natprirodne sposobnosti koje će mu pomoći da spasi djevojku Ciri. Posebnost trećeg dijela igre je slobodno kretanje heroja na karti, posjeta različitim teritorijima i mogućnost pronalaženja novih zadataka.

Proizvod se pokazao velikim i samodostatnim. Čak i prije službenog objavljivanja, dobio je više od 200 nagrada iz raznih publikacija i internetskih stranica, nekoliko nagrada na festivalima, te je postao najviše očekivan od sezone. Čak se i najstroži kritičari nisu oduprli i stavili najviše ocjene, tako da igrači nemaju što žaliti.

U borbi, sva sredstva su dobra.

milijuna igrača uspjeli su preuzeti The Witcher 3 Wild Hunt, a već su pratili Geralta na putu u kojem se bori s čudovištima i traži blago. On je jedini lik u igri, ali ponekad, u posebnim slučajevima, on je zamijenjen Ciri s njezinom sposobnošću teleportiranja.

U novom dijelu Witcher 3 Wild Hunt za PC Geralt je postao još vještiji borac. Sada može pobijediti pet neprijatelja odjednom, koristeći dva mača i pomoćne predmete. Čeličnim mačem bori se s običnim životinjama i ljudima, a za čudovišta stoji srebrno.

Ambaleti i dodatna oprema za velike udaljenosti. Uz njih, junak će prestići stvorenja koja mogu letjeti ili plivati ​​pod vodom. Budući da je i čarobnjak, priprema lijekove za stjecanje posebnih sposobnosti koje poboljšavaju njegove osobine iz prikupljenih predmeta, dijelova tijela uništenih čudovišta i biljaka.

U vrijeme napada primjenjuju se točni štrajkovi, napadi, utaja od neprijateljskih napada. Trebalo bi pratiti skalu izdržljivosti lovca, a ako postane prazna, ona će postati nezgodna i ranjiva.

. Spiralni Geralt pet magičnih znakova:

 • Aard - sruši

 • Igny - kontrolirajte snagu vatre
 • Aksiy - kontrolira umove neprijatelja i može ih natjerati da napadnu vlastitu vrstu
 • Kwen - zaštita od udara
 • Irden - postavlja zamke za čudovišta, smanjujući njihove karakteristike pri kontaktiranju
Ovi znakovi mogu se povećati, a njihova uporaba nije ograničena na upotrebu protiv neprijatelja. Uz njihovu pomoć Geralt uništava kamene ostatke, otvara vrata, otvara nove dijaloge s likovima.

Traženje poslova izgleda vrlo zanimljivo. Mogu se dobiti od likova u razgovoru, pronađenih na lešu, oglasnoj ploči, na drveću i na druge načine. Sami zadaci nalikuju zadacima kada lik slijedi trag, skuplja stavke, pita protu-ins.

Potrebni zahtjevi sustava.

Kao za takvu voluminoznu igračku, zahtjevi za računalima su prilično demokratski. Minimum koji trebate imati:

 • Intel CPU Core i5-2500K 3. 3GHz
 • Nvidia GPU GeForce GTX 660
 • AMD CPU Phenom II X4 940
 • ROS 6GB
 • AMD GPU Radeon HD 7870
 • Mjesto 40 GB
 • DirectX 11
 • OS 64-bitni sustav Windows 7/8 (8. 1) i 64-bit

Tko ne može dočekati da započne avanture prije, The Witcher 3 Wild Hunt može kupiti već postojeće dodatke, ali zna da je početkom 2016. godine planirano izdavanje Blood and Wine - Krv i vino. Čini se da tvorci Witcher 3 Wild Hunt nisu završili iznenađenja za vas, a možete očekivati ​​mnogo nevjerojatnih vijesti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more