Oznake

Yitien Chronicles

Alternativna imena: Yitien

Igre Yitien Chronicles je browser-based fantasy igra stvorena na temu kineske animacije. Vi ćete igrati igru ​​ Yitien Chronicles i svladao dva legendarnim oružjem će sudjelovati u gostima, sudjelovati u dvobojima s ostalim igračima da nauče suptilnosti kamuflaže, kao i biti u mogućnosti da biste dobili dodatne bonuse. Yitien online igre konzistentna MMORPG Igra koja je stvorena na temelju romanu Gu Long. Ideja je da samo jedan igrač može uništiti tiranina i uspostaviti red i mir u drevnoj Kini! Možda taj igrač ste vi?

Prije igranja Yitien , provjerite je li vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB .

Pridružite u igri Yitien neće potrajati mnogo vašeg vremena i lako:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju « potpisati do »; [ _19_]

2. Upišite svoje korisničko ime,

3. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

4. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

5. Napišite svoj datum rođenja,

6. odaberite « Podnijeti » i Yitien Chronicles [ _1_] logiranje je završen.

Yitien online se igra browser-based na temelju RPG iz R [ _2_] 2 igre . Savršeno spareni zvučni efekti i zemljište, napravili ovu igru ​​vrlo zanimljiva, ali akcija je malo spor i dugotrajan naracija, na žalost, može smanjiti zadovoljstvo Yitien Chronicles online [ _1_].

Naravno, u Yitien Chronicles igrati - to je prilično zanimljiva. U uzbudljivoj utakmici Yitien online što će biti u mogućnosti ne samo za susret s puno različitih likova iz različitih sfera života, ali isto tako ćete biti u mogućnosti otkriti zemlju i stavlja bogate kineske kulture. Osim toga, gotovo bilo samo mjesto u igri Yitien nosi određenu kulturnu tradiciju. Emei Mountain, Kolekcija za sunčanje otok i upoznati set kineskih navijača drugih poznatih mjesta, jer svaki od tih mjesta je ili simbola i borilačke vještine škola je opisao kao sveto mjesto, gdje je nekada živio u kung fu majstor. Osim tih zajedničkih prostora, koje su označene na karti, također ćete pronaći zasebnu strukturu poput tvrđave, hramove i prolaza u Yitien online igre.

Gameplay igre Yitien traje određeno vrijeme, igrači su se na svojim nožnim prstima i pobudila interes. Niz zadataka vas poslati na veliki broj mjesta gdje se može konzultirati s različitim simbolima za poraz pirati, zločince, ili zatražiti savjet od studenata i tako §

Yitien Kronike Online igra će vam ponuditi ukupno tri razreda: plesači mač s velikim napadačkim sposobnostima, ratnika s visokom razinom zaštite i dobrog zdravlja i iscjelitelja s mogućnošću da se i saveznike ozdravi. Svaki razred odgovara različitim svojstvima u smislu sigurnosnih napada, blokova i štrajkova.

Zatvaranje svaka potraga Yitien online daje nagradu u obliku bodova iskustva, a kad vaši bodova iskustva će popuniti indikator na dnu ekrana, onda će vam biti na raspolaganju, modernizacija i nova oprema. Također ćete primiti vozilo ili u vrijeme ili ljubimac u igri Yitien koji će vas pratiti tijekom igre svijetu Yitien online .

Igra je arena u kojoj možete izazvati protivnike osvojiti slavu i čast. Vaš oporavak će doći odmah nakon borbe, ali igra je trenutno Yitien može se izbjeći ako želite potrošiti malo ingota. Također možete natjecati s majstorima raznih sekti Hong-fu dobiti medalje heroja. Za poboljšanje atribute vašeg lika u igri Yitien , možete pronaći meridijanima. Sve nagrade, priznanja, nagrade i slavu će kupiti puno zanimljivih stvari koje možete kupiti u dućanu, oni će vam dati dodatnu prednost u borbi Yitien online igre.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more