Alternativna imena: Anno 2205

igre Anno 2205 osvaja prostor.

kao urbana simulacija Anno 2205 ostavio mnoge slične proizvode daleko iza. To je sigurno reći da je tvrtka developer i izdavač istodobno – Ubisoft, prisiljeni natjecatelja progutati Stardust. To je zato što su igrači poslani u dalekoj budućnosti u 2205 Kada je čovječanstvo osvojili zvijezde i mjesec potkrijepio stambene baze.

Od 3. 11. 2015 Možete preuzeti Anno 2205 za Microsoft Windows, a jednog korisnika modu, u urbanom razvoju. Spojen na mrežu, moguće je da surađuje s drugim igračima, dijeljenje zadataka, resursa, te pruža vojnu pomoć, ali to će biti na raspolaganju, i bez Interneta, a uloga drugova i neprijatelji će se računalo čizme.

 

 

razvoj teritorija.

prvi igrač odabire logotip i naziv svoje korporacija, zatim složenost teritorija, i on će naučiti. Najugodnijih načina"Standard"– on nije lišen svih mogućnosti na drugim razinama, ali gubi potrebno je isprobati. U slučaju negativnog novčanog salda odmah ulazi značajnu sumu novca za podršku. To se ponavlja svaki put, čim počnete gubiti kapital i vratiti zajam ne zahtijevaju jedan.

A raznolikost terena koji je potrebno razmotriti opreznije što ste zainteresirani – izdvojiti rijedak resurs, ili da imaju više prostora za građevine. U svakom slučaju, sve počinje s razvojem umjerenoj zoni, gdje se izgrađene prve kuće i početi s radom rudarstvo.

dostizanje neki uspjeh, bit će vam ponuđena naučiti novi teritorij na Arktiku, jer samo tamo možete pronaći materijale potrebne za proizvodnju proizvoda koji poboljšavaju radnu populaciju. Ako sažeto naznačiti akciju dolazi, oni će se razviti u nekoliko točaka:

 • Stroit goroda
 • Dobyvat resursy
 • Proizvodit tovary
 • Povyshat razini zhiteley
 • Obespechivat veza između ljudskog punktami
 • Vypolnyat zadaniya

Te koji su odlučili naručiti i preuzeti Anno 2205 će dobiti od developera u igri bonuse i luksuzne predmete, tako da ne propustite ovaj događaj i je natrag na pregled.

Kako bi dobili na bazi mjesec, potrebno je naporno raditi, vodeći grad u umjerenom pojasu i ledenu kapu na određenu razinu. Komunikacija pruža bazu, pluta u moru, i oni također trebaju razvijati, punjenja blagajne resursa dionica. Nisu svi od njih su proizvedene u područjima kojima je povjereno vama, i vrlo rijetko se može dobiti samo obavljanje vojne zapovijedi.

Za razliku od ranijih verzija Anno, ne morate graditi brodove – si ih već imate, ali za podizanje njihova razina je moguće, ali je nakon uspješnog završetka nekoliko operacija, a ako imate novca. Likovi Anno 2205 na računalu od Vas traži da preuzmu kontrolu nad izdavanjem objekata od strane neprijateljskih snaga, kao i obavljati nekoliko zadataka – isporučiti robu, pokupiti u vodi ili na kopnu ladicama. Imate tri izbora težine, ali njihova nagrada ćete dobiti ne samo nakon završetka operacije i prikupljanje power-ups u vodi, iza kojih su.

uštedjeti novac, resurse i obavljati potrebne zadatke, doći ćete do mjesec, koji je sličan početi opremanje život novih naseljenika Anno 2205.

Zahtjevi sustava (minimalno)

 • OS: 64 bit / Win 7 SP1 / 10/8 (8. 1)
 • OP 4 GB RAM-
 • Video Card: NVIDIA GeForce GTX 460 i AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM sa Shader Model 5. 0)
 • Procesor: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz ili AMD Phenom II X4 @ 3,2 GGts
 • Zvukovaya kartica: DirectX kompatibilna s najnovijim drayverami
 • Mesto disku: 35 GB
 

Igra je također