Assassins Creed: Brotherhood

Alternativna imena: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Ubojica

Igre Assassin Creed Brazerhud - fantastičan multiplayer igre iz francuske tvrtke Ubisoft Montreal , razvijen u žanru Akcija-avantura [_5_ ]. Privremeno razdoblje događaja - Kraj XV - početak XVI. stoljeća . Mjesto održavanja - Italija. View - od treće strane. Kompletan prohod traje 15 sati. Tu su i single-player i multiplayer modovi. Bit gameplay - obavljati više zadataka, grijani bitku s različitim računalno generirani likovi i pravih protivnika u lice drugim korisnicima. Igre su igrali na mjestima bore između plemića Assassin ti Ezio Auditore da Firenze i орденом тамплиеров в Риме. Vaši protivnici će biti glavni predstavnici vrsta Borgia . Priča se razvija u kronološkom okviru. Korisnici imaju mogućnost da replay priča misija. Zanimljiva stvar - kreće iz prošlosti do današnjih dana, a zatim se vratiti natrag. Nakon tih dana, te će se sastati s glavnim likom tog razdoblja - Desmond Miles, koji je pronašao put do koristiti stroj "Animus 2. 0 "čitati informacije o svojim precima i prevezli ga u prošlosti. Pa, glavni lik je povijesna linija Ezio Auditore da Firenze . Osim toga tu su i mnogi likovi, među kojima ima i takvih legendarni figurira kao Leonardo da Vinci Niccolo Machiavelli ili Caterina Sforza . U odlučivanju za preuzimanje Assassins Creed : Bratstvo , možete uroniti u atmosferu prošlih stoljeća i uzeti vrtoglav putovanje sjetio da svijetlih avanture.

Dakle, igrajmo Assassins Creed : Bratstvo privukao vašu pozornost i želite saznati više informacija o tome. Budući da je ovaj projekt - to je treća igra iz serije Assassin Creed , da bi bilo pametno uzeti u obzir ono što je drugačije o ovom proizvodu od prethodnih. Ovoj priči - nastavak događaja od izvorne verzije. Neke promjene pretrpjela sustav borbe. Sada bitka je dinamičniji i agresivni napadi su pozdravili više od pokušaja da se ugovor. Budući da je vaša politika je često uvredljiv karakter, onda bi bilo pametno učiniti zapošljavanje i obuku vojnika. Njegovi ubojice, možete se dogovoriti oko grada i učinkovito izdržati napad neprijatelja, od kojih su neki obični vojnici i časnici, a Dodgersi i švicarski garda, i strijele, i one su invazivne i nasilnici i razbojnici, i hermetična, a vuk ljudi. Postoje promjene u arsenalu. Ubuduće Assassins Creed : Bratstvo oklopa i raznovrsniji. Igrač ima pravo koristiti sve vrste alata koji će vam pomoći u ostvarivanju tih ciljeva. Vaši sredstvo pri ruci postaje otrov pikado, padobrani, dvokrevetne skrivene oštrice, skrivene puške, napredni zrakoplovi, stacionarni oružje i mnoge druge stvari. Posebne funkcije igraju važnu ulogu. Na primjer, možete omogućiti orla viziju i brzo procijeniti situaciju na bojnom polju. Assassins Creed : Bratstvo videa kad Orlov pogled mijenja na sljedeći način: neželjeni predmeti padaju u drugi plan (više nije trn u oku) Neprijatelji su prikazana u crvenoj boji, saveznici - plava, dragocjenosti i sklonište označene bijelom bojom, a svrha zadatka - žute. Vi, tako da je moguće da se lako otkriti suptilne objekte i procijeniti taktičke situacije.

Taj jedan posao za drugim, možete zaraditi novac i razviti igru. Sa svakom koraku, te dobiti sve moćniji, sve bolje opremljeni i stoga više samopouzdanja. Vi ćete uživati ​​u raznolikosti igranja. Usput, postoji još jedan razlog zašto bi trebali preuzeti igru ​​ Assassins Creed : Bratstvo . Odaberite stil igre i koristiti taj režim, što je više za svoj ukus - pravo svake osobe. Možete igrati samostalno ili isprobati više načina, od kojih je čak osam. Ova istraga, napredno pretraživanje, Savez, Advanced Alliance, Murder, lov, Escort, Lov na prsima. Ukratko, ne dosadi! Pridružite se sada i uvjerite se sami!

 

Igra je također