Assassins Creed: Brotherhood

Alternativna imena: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Ubojica

Game Assassin Creed Brotherhood je fantastična multiplayer igra iz francuske tvrtke Ubisoft Montreal, razvijena u žanru Action-adventure. Vremenski raspon događaja krajem XV. Stoljeća početkom XVI. Stoljeća. Mjesto djelovanja Italija. Prikaz s treće strane. Potpuni prolaz igre traje 15 sati. Postoje načini jednog korisnika i više korisnika. Bit igre je ispunjenje brojnih misija, vruće bitke s različitim računalnim likovima i pravi suparnici u lice drugih korisnika. Crta se kreće u kronološkom redoslijedu. Korisnici imaju priliku ponavljati priče misije. Zanimljiv trenutak prenosi se iz prošlosti na naše dane, a zatim se vraća natrag. Jednom u naše dane, upoznat ćete protagonist tog razdoblja - Desmond Miles, koji je pronašao način korištenja stroja Animus 2. 0, za čitanje informacija o svojim precima i prenošenje u prošlost. Pa, glavni junak povijesne linije je Ezio Auditor da Firenze. Osim toga, postoji mnogo likova, među kojima i takve legendarne figure kao što su Leonardo da Vinci, Niccolo Machiavelli ili Caterina Sforza. Nakon što je odlučio preuzeti AssassinsCreed: Brotherhood, možete uroniti u atmosferu prošlih stoljeća i napraviti vrtoglav put, koji će biti zapamćen zbog svojih svijetle avanture.

Dakle, recimo AssassinsCreed: Bratstvo igra privukla je vašu pažnju i želite saznati više o tome. Budući da je ovaj projekt treća igra serije Assassin's Creed, vrijedno bi razmotriti što se ovaj proizvod razlikuje od prethodnih. Neke su promjene pretrpjele borbeni sustav. Sada su bitke dinamičnije, a agresivni napadi bili su dobrodošli više od pokušaja ugovaranja. Budući da je vaša politika često uvredljiva, bit će pametno angažirati se u zapošljavanju i osposobljavanju vojnika. Možete organizirati svoje ubojice po cijelom gradu i učinkovito se oduprijeti pritisku neprijatelja, među kojima postoje obični vojnici i časnici, i Dodgers, švicarski čuvari, strijelci, streljani, razbojnici, razbojnici, hermetičari i ljudi vuka. Postoje promjene u arsenalu. Odsad, AssassinsCreed: Bratstvo bogatstva još je raznolikije. Igraču je dopušteno koristiti sve vrste alata koji pomažu u postizanju postavljenih ciljeva. Vaša improvizirana sredstva postaju otrovne strelice, padobrani, dvostruko skrivene lopatice, skrivene oružje, napredni zrakoplovi, stacionarni pištolji i još mnogo toga. Važnu ulogu imaju posebne funkcije. Na primjer, možete uključiti viziju orla i brzo procijeniti situaciju na bojnom polju. AssassinsCreed: Brotherhood videozapis kada uključite orao viziju mijenja se na sljedeći način: nepotrebni predmeti se spajaju sa pozadinom (nema više oštrih očiju), neprijatelji su prikazani crvenom bojom, saveznici su plave, vrijedne stvari i skloništa se dodjeljuju bijelom, a ciljevi zadatka su žuti. Tako imate priliku lako otkriti suptilne objekte i procijeniti taktičku situaciju.

Kada završite jedan zadatak za drugom, zaradite novac za igru ​​i razvijate se. Svakim korakom postajete snažniji, bolje opremljeni, a time i samopouzdniji. Svakako ćete uživati ​​u svestranosti igranja. Usput, postoji još jedan argument, zašto je potrebno preuzeti igru ​​AssassinsCreed: Brotherhood. Odaberite stil igre i upotrijebite način koji je više po vašem ukusu pravo svakog korisnika. Možete igrati sami, ili pokušati igrati više igrača, čak osam. Ovo je potraga, komplicirano pretraživanje, savez, komplicirani savez, ubojstvo, lov, pratnja, lov na prsima. Pridružite se i uvjerite se!

 

Igra je također