bigamija

Alternativna imena: BigGeym, BigGame, Big Game

Intellektualnaya strategija BigGame.

Igra BigGame online strategija, u kojoj igrač dobiva u ogromnim svijet pun misterije i nevjerojatnim avanturama. Rat je samo jedna od klasa u igri, izbor je dovoljno širok za manevar, možete postati vođa najjačih vojski, lukavi trgovac, zarada milijune za simpletons ili savjestan znanstvenik, da zna zakone drevnih rukopisa i pohranu znanja o ovom svijetu.

Razrabotchiki tvrde da iPlayer BigGame moderna interpretacija klasičnih strategija žanra s velikim intelektualnim potencijalom. Za pobjedu je bitna logika razmišljanja, dobro razvijene strategije i taktičke prednosti nad neprijateljem, ali je element slučajnosti je sastavni dio života, najmanje kašnjenje u donošenju odluke može donijeti poraz. Sve bitke u igri odvija u realnom vremenu, svaka sekunda važna.

Imet vlastitu vojsku i dovesti ga do pobjede afera hrabra zapovjednika koji su postali ovisni isključivo o osobnim preferencijama jedan od lordova pod zastavom kralja, vođa barbara, brišući sve na svom putu ili postati okupljalište čudovište pod okrilje stvorenja bez straha i savjesti.

Puteshestviya virtualni svijet ispunjen s mnogo opasnosti na svakom koraku čekaju neprijatelja, ali hrabri mogu naći nevjerojatno blaga, otkrili podzemne tržišta i zaposliti heroja koji posjeduju čarobni znanje.

Dlya kročiti na put pustolovina BigGame registracije je potrebno. Pass nije teško, morate ispuniti u obliku dvaju redaka e-mail adresu i lozinku. Čak i brže kliknete na ikonu jedne od društvenih mreža i unesite pod svojim imenom.

Igrovoy proces BigGame.

Nachinaya igrati igru ​​BigGame korisniku pružiti mali prostor s izgradnjom sitnije točaka igre i treninga i mogućnosti izbornika. Obavljanje poslova prilike će rasti. Na svojoj stranici, igrači mogu graditi korisne zgrade, koji će donijeti mnoge prednosti:

Dom dopustiti trgovac prikupiti porez na dobrobit kraljevstva;

  • Akademiya postoje vojnici obučeni. Ona je ovdje da su poboljšanje vještine s mačem i lukom,
  • Taverna je uvijek moguće zadovoljiti poznate junake, popiti piće s njima na par šalica zapaljivim i pridobiti na svoju stranu;
  • Ministerstvo se izdaju dozvole za trgovinu i pohraniti sve potrebne dokumente;
  • Publichny kuća u strukturi igrača ubiti dvije muhe jednim udarcem, hrabri vojnici nakon dugih marševa treba opustiti, a njihova plaća se vratio u riznicu.

Privlech na svoju stranu jednog od likova je pola pobjede. Sve u igri ima šest. Ovisno o odabranoj strategiji, možete koristiti razne talente lidera talentirani vodiča i odličan trgovac, drugi bog rata, treći je da se odnosi na one koji su izabrali put lovac na blago, samo je jedan od likova ne zna gdje je skrivena od ljudskih očiju drevni grobnice i artefakata.

V BigGame igra sama je opasan posao. Susjedi na ovom svijetu nije uvijek prijateljski, neki dolaze u pomoć u teškim vremenima, dok drugi ne zaziru profitirati na račun drugih i jednostavno uništiti susjednog kraljevstva. Igra je multiplayer, sve u njemu je više isplativo ući u savez s drugim igračima ili napraviti svoj vlastiti postavši lider među ostalima. Unutar zajednica aktivno trgovanje i bavi se napravio, možete promijeniti vojske i čarobni tehnologije i brži za dobivanje potrebnih dozvola za saveznike možete pitati za vojnu podršku, i oni će doći na obranu, ako je to potrebno.

 

Igra je također