ESCAP Frome Tarkov

Alternativna imena: Bijeg iz Tarkova, pobjeći Frome Tarkov

Igra Bijeg iz Tarkov ili bijeg od Tarkova. 06. 2016 Također poznat mogućnosti u igri i priči o proizvodu i ljubitelji vojnih simulatora trljaju ruke u očekivanju novog. Toy obećava mnogo inovacija i jedinstvene značajke. Osim ogromnih otvorenih svjetskih igrača očekujem punu realnost onoga što se događa preko posebno razvijenog Dodatni moduli MMO. Možemo reći da su igrači moraju preuzeti pobjeći iz Tarkov jedinstvena igra u kojoj je isprepletena ogroman dnevni svijet, najpopularnijih žanrova, sposobnost za interakciju s okolinom i apsorpciju pismu.

Iskusstvo ostati živ.

Gde nešto na ruskim prostranstvima izgubila grad duhova Tarkov. Nakon što je bio uspješan i pun života, a sada samo vjetar šetnje njegove ulice dodiruje električne žice, jurnjava komadiće papira i rezanjem starih plakata. Na zaustavljanja i dalje stoji napuštena vozila, i vozila parkirana u kući. Kuće više podsjeća na praznim kutijama s razbijenim prozorima i razbijene unutar zidova. Tvornice nisu zujanje, ne zvoni tramvaja, nije bučna gomila To zaposliti ljude.

V ovo prazno mjesto pokrenula vojnu akciju dvije suparničke vojne organizacije: Ujedinjeni narodi od strane Zapada i ruskih oružanih snaga. No, čak i osposobljeni za opstanak u bilo kojem okruženju vojnika neće biti lako da se nosi sa situacijom ovog strašnog mjesta. Igrači će morati naći izlaz iz Tarkova, ostati na životu kad je smrt se može dogoditi iz raznih razloga:

  • Mnogochislennyh raneniy
  • Otravleniya radiatsiey
  • Raznyh bolezney

U nećete imati slabe protivnike, kao da je na rubu mogućnosti testiranja, tako da budite spremni za preuzimanje pobjeći iz Tarkov, kao način da se dokaže sebi da su mnogi sati provedeni za druge igre proizvode, ne troši uzalud. Svaki posao potraga bliži pronalasku izlaza iz čudnom gradu. U isto vrijeme, naučit ćete cijelu priču Tarkova sa svojim tajnama, koje će biti korisne za prolaz uspjeha. Ne trenutak se ne udaljava od realistične slike. Likovi interakciju s okolinom, koristeći svoje prednosti za svoje vlastite svrhe. Promjenjivi vremenski uvjeti i vrijeme utječe na proces radi bitku, a lik se ponaša u skladu sa svojim stanjem stupanj ozljeda, zdravlje, atmosferskih utjecaja.

Sovershenstvuem junaci.

Geroy stalno razvija u četiri smjera:

  • Umstvennom
  • Fizicheskom
  • Prakticheskom
  • Boevom

Poluchennye znanje će biti koristan u obavještajnim operacijama, napad na neprijateljske ciljeve, istraživačkim ekspedicijama, trgovine, zajedničke misije, s presresti i prikupiti sredstva. Svatko može specijalizirati u određenim sposobnostima, ali je potrebno da ga razvije. Razvoj u igri, a ekonomska strana. Osim činjenice da su igrači minirano na aukciji koja im je potrebna sredstva, moguće je da ide na buvljak u svrhu razmjene dobara, kao i pokrenuti vlastitu trgovinu s podređenima. Između ostalog, igrači mogu sudjelovati u špijunaže, obrade, proizvodnje i optimizacije oružja, istraživanja, i drugih štetnih djelovanja kako bi se postigao glavni cilj. Pretpostavimo da je prije objavljivanja Bijeg iz Tarkov na računalu je nekoliko mjeseci da sudjeluju u zatvorenom beta testiranju nije kasno za registraciju. Ovo je izvrsna prilika da naučite priču iznutra prije ostalih.

 

Igra je također