Fortnite

Alternativna imena: Fortnite

Fortnite online - besplatno fantastičan strateška igra s elementima preživljavanja, pratiti u stilu crtića. Kombinacija svom zastrašujućem izgledu čudovišta i impregnacija duhovitim trenucima - to posjetnice online zabavu. Igra stvarno okrenuo izvorniku. Tvrtka Epic Games , koristi u izradi motora Unreal Engine 4, tako da igra svijet da se kreće i brzo mijenja. Ovdje ćete naći nevjerojatnu avanturu. Možete osjetiti emocije neizrecive riječi!

Igrači će preseliti u virtualnim prostorima gdje je pun čudovišta. U tim trenucima kada vozite bitku s njima, Fortnite igra pretvara u trećem licu pucač. Kontrola vaš lik, ulazite u grijanom bitku s različitim odvratnih stvorenja koji dolaze u stado. Ali ove bitke ćete imati priliku da se pripreme. Sve je stvar da je svijet uređen na takav zabavan način da svoje radnje ovisi o dobu dana. Dan radite izgradnju i jačanje utvrda, kao i pripremiti razne zamke za čudovišta. Čim padne noć na terenu, Čudovište oluja u punoj snazi. U ovo doba dana je najbolje da bude na sigurnom mjestu i ne lutaju na otvorenom prostoru, jer je ta strašna bića osjećaju sami gospodari situacije i da su spremni da se presele uništiti sve koji pokazuju nemar. Fortnite i došao igrati, morate nastojati ih naći u vijeću neće drhtati čim sljedeći dan dolazi na kraju. Nemilosrdno paljbu nesnosan čudovišta, uvjetno izradu željeni zalihu oružja. Ne ostavljajte zla stvorenja nema šanse!

Odmah nakon registracije Fortnite će vas odvesti na otvorenoj igri svijetu počinje razvijati. Dok svjetlo dvorište, brzo skupiti više sredstava i više podići svoju kuću. Trebat će vam građevinskog materijala kao što su drvo, kamen, ciglu. Izgradnja je jedan od najvažnijih aspekata igre. Stoga, tijekom igranja ćete poboljšati ono što će biti u stanju stvoriti. Podložni promjenama krovova, tavanima, stepenice i ostale dijelove zgrade. Još jedna vrlo važna točka smatra oružja. I to je također predmet poboljšanje. Dostupan dogradnja oružja. Evo primjera. Možete koristiti jednostavne samostrel, i na kraju dodati na njega zaglušiti, a prije nego što to znam i eksploziv može se postaviti. Igrajte igru ​​Fortnite - znači stalno razvijati i postati jači. No, ne zaboravite da su testovi također postaju sve ozbiljniji.

Gameplay uključuje i jednu tvrtku i zajedničku igru. Za učinkovito nositi s invazijom čudovišta, igrači često stvaraju saveze i klanova. Podyschu sebi pouzdanih drugova i djelovati zajedno s njima. Vidjet ćete, to će biti još zanimljivije!

Fortnite besplatno dati priliku da uživaju trošiti svoje slobodno vrijeme. Nemojte trošiti više ni trenutka i pridružite zabava gaming zajednicu. Neka sve vaše nade obistiniti!

 

Igra je također