Metro: Izlazak

Alternativna imena: metro Izlazak

 

Ukrajinski developer 4A Games, senzacionalni niz igara"Metro 2033", koji ih je inspirirao romane D. Glukhovsky, nastavlja zadovoljiti obožavatelje novim izdanjima. Igra Metro: Exodus obiluje tamnim pejzažima otvorenog prostora i tamnica. Prema njihovom mišljenju, još uvijek je moguće započeti život od nule, ali ima mnogo prepreka i opasnosti ispred sebe.

 

Kad je E3 prikazana na izložbi, najavivši da će se igrati Metro: Exodus vrlo brzo, za mnoge je to bilo pravo iznenađenje, a moram reći, vrlo ugodno. Nazvan je najuzbudljivijim i najbolje od svih predstavljenih prikolica, a mnogi su rekli da im je ova igra postala najočekivanija. Bloch je priznao da je za studiju ovaj projekt najambiciozniji od svega, s kojim se morala suočiti.

 

Inspirirani programeri za projektnu igru ​​STALKER sa svojim post-apokaliptičkim svijetom. Uzimajući ideju kao temelj, stvorili su linearne razine i ogromne otvorene teritorije. Također, uz već poznatu mehaniku djelovanja bit će vidljive značajne promjene koje će također uvesti svježi tok senzacija u igru.

 

Što je poznato iz njegovih riječi i najava, možemo zaključiti da je proizvod ispao stvarno cool, i preuzmi Metro: Exodus vrijedi. Ranije, junaci lutali oko uništene metro u Moskvi, sada su odlučili izaći, što će uzrokovati stalnu promjenu krajolika. Krajolik je vrlo raznolik, a događaji pokrivaju godinu, što uključuje promjenu vremena, godišnjih doba, doba dana i životinja. Pokušavajući preživjeti, junaci moraju uvijek biti na čuvanju, čuvajući okolni svijet na letu. Na taj način, pažljivo proučite objekte oko, kako ne biste propustili ništa korisno. Čak i nekoliko patrona za stroj može spasiti živote i ne smije se zanemariti.

 

Počnite u Metrou: Exodus igrati, pripremite se, da se događaji brzo razvijaju, a igrači trebaju dobru reakciju, sposobnost da donose brze odluke. Kao glavni neprijatelji su životinje koje su izgubile svoje bivše šarm.

 

Tijekom metroa: Exodus igrači moraju proći kroz puno zadataka, riješiti zagonetke, boriti se s neprijateljem. Podizanje predmeta, oni se mogu koristiti u određenim situacijama, međutim, to je prirodna praksa. Vrijeme je da otiđete u izviđanje razorene zemlje i pokušate pronaći mjesto gdje će se život ponovno roditi. Hoće li ga junaci naći? Sigurno, da, jer su onda junaci. To je samo po kojoj cijeni će uspjeti i kada se to dogodi...

 

Igra je također