Alternativna imena: rasplesti

Prilično nevjerojatna igra rasplesti.

Nije puno igračaka koje su popularne kod publike različitih dobnih kategorija, nego zato što je igra rasplesti izgleda jedinstveno.

direktor studiju Coldwood Interaktivna Martin –   Saline, jedan odmara sa svojom obitelji u zemlji, a oblikovao neobičnu lutku, navijanje pređe na modelu žice. Tako je rođen vodeći lik u igri, što će lutati kroz šareni svijet.

Rasplesti možete preuzeti nakon službenog objavljivanja 9. 02. 2016 To je vrlo brzo. To će biti platformer / puzzle igra sa jednog korisnika modu za tri platforme:

  • Microsoft Windows
  • One Xbox
  • PlayStation 4

 

 

Pryg - galop, nisam čarapa!

Glavni lik - mačića Jarni, ali to nije jednostavan mačka i pletene, a on je kao nemiran i znatiželjan, kao i obične kućne ljubimce. On je došao iz košarice za ručni lijepo starice, koje su bile loptice od raznobojnih pređa, odabirom za sebe crveni - simbol ljubavi i dobrote.

U priči postavio filozofski smisao. Starija žena živjela dug život sa svojim gubicima. Jarni mora proći njegov sljedeći i vratiti izgubljene obiteljske uspomene, povezujući ih s crvenim koncem. Na prolazu dao jednu pređa, i provesti to bi trebao biti racionalan. Ako završava ranije, to bi bilo nemoguće ići dalje.

– Nit je nastavak mačića, i on ga koristi za pomicanje na nova područja, i za interakciju s objektima i objektima koji se nalaze na putu u različitosti.

lik sam ne kaže niti riječi, samo putuje i traže rješenja kako da prevladaju prepreke. Njegov glavni alat – nit pređe i samo svojom pomoći riješiti zagonetke. On je premlad da samo skočiti malo odmoriti, ali zato je potrebno shvatiti kako spojiti dvije obale. Našao rijeku, propuste, snježan područja. Ako postoje drveće okolo, on se veže na njih nit, a leti prostor.

Interakcija s okolinom, sposobnost da se koristiti za namjene - glavni zadatak Jarni. Rijeka je uvijek pun ribe, i šaran će stati nositi mačića, dobiti komad papira umjesto brodova. Spustiti u špilju, on se okreće pređe u konopcima, ali ako previše prevladati udaljenosti, uvijek možete izgraditi zmaj koji će uhvatiti vjetar, kreće kroz zrak. Kao alternativa zmija - veliki vrane, i ako on odluči otići noću vezati niti pređe svjetiljku za osvjetljavanje ceste.

Jarni nastavio putovati, a logika mu govori kako bi mogao bolje koristiti okoliša. Naravno, opasnost je također sprječavati mačić – velike automobile, močvare, led špilje, grabežljive životinje, ali ako mislite o situaciji možete se zamotajte u pomoć. On se okreće dnevnika u sanjke i grana služi mu katapult. Tako se štedi na pređa, koji se postupno odmotava. Pokupiti komada niti nakon primjene ih riješiti sljedeći puzzle da ih spasi.

Igra nudi fantastične krajolike realne, a uskoro će biti moguće preuzeti raspadati, kako bi uživali u pogledu koje su inspirirale programere. Rasplesti na računalu u trenutku ne daje za prisustvo na ruskom jeziku, ali zbog priča je jasno i bez riječi, to ne smeta.

 

Zahtjevi sustava.

  • OS: 64 bita / Windows 8. 1/10
  • Memorija: 4 GB RAM-
  • Grafička kartica s DX11 hardvera ili skup komponenti DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo procesor 2, 4 GHz ili AMD Athlon X2 Phenom 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny Računalo: Radeon HD 5750 ili GeForce 450GT i 512 Mb
 

Igra je također