War Thunder

Alternativna imena: War Thunder

The igra rat Thunder puna uranjanje tijekom Velikog Domovinskog rata.

The Igra Rat Thunder temelji se na stvarnim događajima iz Drugog svjetskog rata, koristeći razne vojne opreme tog vremena. Najrazvijeniji zrakoplovstva u igri, ne tako davno, tenkovi i oklopna vozila su povezani s projektom, mornarica je danas razvojne perspektive za igru.

Developers vrlo ozbiljno pristupio povijesni dio projekta, igra Var Thunder potpunosti kreira stvarne događaje iz vojnih operacija. Korisnik, koji se pridružio ovaj projekt, dobiva drugo vrijeme i može proučavati povijest Drugog svjetskog rata samostalno sudjeluju u događajima iz tog vremena. Povijesna komponenta nije jedina stvar koja je što bliže istini, programeri prilikom stvaranja zrakoplove i tenkove proučavao osobine svakog modela, sve jedinice vojne opreme podudara s pojavom prototipova i tehničkim karakteristikama. Fizike same igre, kao bliski stvarnosti što je više moguće, spremnik može biti rastrgan gusjenica ili oštećeni pokretanjem nakon napornog hit u jamu.

Air simulator, tako da je izvorno zamišljen od strane autora ovog projekta, ali igra je otišao dalje od jednostavnog multiplayer online igra, u kojoj je glavna ideja bila vojna strategija i simulacija leta. Dodavanje dodatne tehnologije u projekt, programeri su svoj projekt na novu globalnu razinu. Najrazvijenije dio igre je zrakoplovne baze, u projekt je gotovo pet stotina različitih zrakoplova, oni su podijeljeni prema proizvođačima državama:

  • USA;
  • THE SSSR-
  • Britannia;
  • Germany;
  • Japan.

In igre rat Thunder, tenkovi se pojavio tek u 2014. godini, oni su predstavljeni modeli iz triju zemalja, SSSR-a, SAD-a i Njemačke. Krajem 2015. godine, igrači očekuju značajnu nadogradnju oklopnih vozila, kao i autori najavili spajanje vojske Velike Britanije na projektu.

Thinness Igra Rat Thunder.

In bi se uključiti u projekt vam je potrebno skinuti igru ​​rata Thunder, tako da je ovo verzija klijenta. Instalacija na računalu nije velika programa, igrač će početi svoje putovanje u vremenu online. Za preuzimanje Var Thunder zahtijeva minimalno 1. 5 gigabajta RAM-a i 3 na tvrdom disku. Nakon instalacije klijenta, registracija je potrebna, a igrač ne dobije potrebne osnovne resurse.

Participate u borbama u četiri borbe načina, koji su podijeljeni pak u složenosti. Početnici mogu odabrati kako bi naučili arkadni mod, u kojem je pomoćnik, on će uputiti u zamršenosti upravljanja i mogućnosti ovog modela tehnologije. Simulator omogućuje igraču da se osjećaju kao pilot ili tankman, do najsitnijih detalja, bez okretanja ključa za paljenje, nećete ići bilo gdje i letjeti.

Combat akcije su raznoliki, oni mogu sudjelovati i kao ekipa i samostalno:

  • Missions za jedan ili co-op igrača - Ovdje vam je potrebno za obavljanje raznih posebne zadatke ili sudjelovati u bitkama protiv računalnih neprijatelja
  • Sessional tima bitke - da su prisustvovali stvarnih igrača. Svaki tim ima 16 korisnika, oni su u ratu jedni s drugima. Za pobjedu, potrebno je izvršiti zadatke, hvatanje ili uništiti neprijatelja aerodroma;
  • Racing - natjecanje između pilota u prolazu staze uz maksimalnu brzinu;
  • Events su povijesni ponovno stvaranje originalnih borbe. U ovoj vrsti borbe, samo je tehnika koja je bila prisutna na određenom mjestu u pravi rat može sudjelovati.

 

Igra je također