Oznake

barbari

Alternativna imena: barbari

Strategies - jedan od najomiljenijih žanrova igara. Prilika za implementaciju vlastitih ideja za razvoj malog virtualnog svijeta izaziva mnoge. Barbari su igra puna avantura. Svijetla i dinamična, jednostavno vas ne može ostaviti ravnodušnim. Ove zemlje su dugo trebale vođu, i na kraju ste na horizontu!

Gdje započinje vaše poznavanje ove igre?

Ovo je sjajan projekt preglednika koji pokreće istraživanje koje vam nije potrebno preuzeti i instalirati klijentske programe s više gigabajta. Jedini uvjet koji ćete morati ispuniti prije nego počnete igrati u Barbara registraciji. Prilagođeno za ruske korisnike, sučelje će pojednostaviti proces izrade računa na minimum. Desno na glavnoj stranici - obrazac za prijavu.

 1. U prvom retku unesite valjanu e-poštu.
 2. U drugom slobodnom polju zabilježite jedinstvenu lozinku za pristup vašem osobnom računu.
 3. Zadnji redak je za prijavu.

Ako ne želite učiniti sve gore navedeno, možete se jednostavno prijaviti u igru ​​koristeći detalje vašeg Facebook računa. A oni koji su se ikad morali nositi s portalom Plinga. com, a možete čak i ući u igru ​​koristeći prethodno registrirane podatke.

Početak procesa igre

Iako je igra s Barbarima prilično jednostavna i jednostavna, ona počinje razumljivim i temeljitim procesom učenja. Dakle, vi ste plemeniti barbarin, veliki ratnik, koji treba razviti svoje zemlje, zaštititi ih i boriti se sa svim zlom na tom području. Sve to morate učiniti s velikom odgovornošću, jer dobrobit stanovnika malog sela sada ovisi o vama. Neke zgrade na vašoj zemlji već postoje. Srce sela je dvorac, pa ga tretirajte s posebnom strepnjom. Ne zaboravite redovito poboljšavati sve svoje zgrade. Tako će oni postati učinkovitiji i moći će donijeti mnogo više koristi i dobiti.

I ne mislite da možete igrati barbare bez vojske. Sakupite moćne ratnike i redovito ih trenirajte. Što se više nosite sa svojom vojskom, to će biti jača i konkurentnija, i shodno tome, što ćete gore gledati u očima neprijatelja, to ćete više moći pobijediti. Drugi važan zadatak je briga i razvoj zemljišta. Stijene i korov redovito će se pojavljivati ​​u slobodnom području. Uklonite ih, dobivate bonuse za to. I proširiti svoj teritorij utjecaja, istražiti nove zemlje i zauzeti ih kad god je to moguće.

Da ne bude dosadno u Varvari igrati, sustav će vam stalno izdavati zadatke. S njima se možete upoznati u panelu s lijeve strane. Za prolazak svake misije moći će se dobiti materijalne nagrade i dragocjena iskustva za daljnji razvoj. Sve što je potrebno za razvoj možete kupiti u trgovini. Ovdje su proizvodi podijeljeni u nekoliko kategorija:

 • resursa,
 • obrana;
 • napad,
 • štit;
 • blago

Glavne značajke i resursi u igri Varvara

Što duže igrate, to više možete postići u razvoju. Glavni pokazatelji igre koji karakteriziraju bilo kojeg igrača su sljedeći:

 1. Crystals - valuta za koju možete kupiti poboljšane objekte za igru.
 2. radnici su veliki pomagači. Dobro su upoznati s različitim tehnološkim procesima.
 3. Drvo je resurs potreban za gradnju.
 4. Kovanice - glavna valuta igre.
Pokušajte s barbarima online da zaradite što više iskustva. To će pomoći nadogradnji razine i otvorenom pristupu novim proizvodima i objektima.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more