Oznake

Battle Space

Alternativna imena: Battle Space

Battle Space-line - je multiplayer online igra na svemirskoj temu. Kad je gotovo cijelo čovječanstvo je umro, ostavljajući samo najjači, čiji se život odvija na svemirskom brodu, primarni cilj svake osobe je - kako bi zaštitio svoj život i dobili osloboditi od protivnika. Vi ćete postati jedan od kapetana broda, a svi odgovornost za svoje ljude će pasti na ramenima.

Battle Space registracija je vrlo jednostavna i ne razlikuju od drugih online igara, za to će vam trebati:

1. S IT službena igra mjestu, jer samo ovdje možete skinuti igru ​​besplatno,

2. Da biste unijeli adresu svog vlastitog e-mail adresu;

3. Skovao unijeti zaporku;

4. Opet ponovno unijeti zaporku;

5. Označiti odgovarajuću kućicu na ugovorima s pravilima igre,

6. Označiti odgovarajuću kućicu na svoju privatnost.

Onda možete sigurno početi igru.

Počeo igrati bitka prostor, trebali biste znati da je primarni organ je red - organizacija čiji je glavni cilj, očuvanje čovječanstva.

Prvo ćete morati izabrati bilo koju planetu i početi gledati na njezinim resursima, onda ti resursi prevesti na zgradama za borbene snage. Koloniziranje novih planeta, možete upravljati i stvoriti vlastiti carstvo, ali ne zaboravite da imate mnogo neprijatelja koji će pokušati da ga iskoristite.

Igra Battle Space ima svoju valutu - Kuidy mogu platiti za novačenje vojnika, ili saveze.

Battle Space možete igrati bilo koji od predloženih likova, kao i što će raditi sljedeće znakove:

· Geolog;

· Admiral;

· Destroyer;

· General;

· Serviser.

Geolog - najbolji znanstvenik koji zna astronomije i astrofizike, može naučiti bilo koji kemijski element, kao i pronaći pravi izvor, kao što dobro znamo iz kemije.

Admiral - veteran mnogih bitaka i ratnika, car potpunosti može povjeriti upravljanje flote admirala iz svake situacije sazna, pametan je u borbi.

Destroyer - najopasniji ratnik, on može uništiti planet za svoje užitke.

General - najugledniji čovjek u carstvu, on voli disciplinu i kada se pojavi raste moć svaki brod.

Serviser - to ratnik je trebao da brani svoje carstvo, on će vas zaštititi u svim okolnostima, i nikada iznevjeriti.

Igra Battle Space ima svoj chat i radio, što je znatno drugačiji od drugih online igara. Ovdje ćete naći ne samo odgovore na vaša pitanja, ali i komunicirati s drugim igračima, a što je najvažnije slušati bilo koji od vaših omiljenih pjesama. Samo zajedno sa svojim prijateljima, možete stvoriti koaliciju koja će uvelike pomoći da se bore protiv svojih protivnika i obogatiti vaše carstvo resurse. Zapamtite da je svaki brod može otpustiti samo na određene vrste neprijateljskih brodova, pa posebnu pozornost posvetiti obrani vaše konstrukcije.

Igra Battle Space online i postati pravi spasitelj čovječanstva.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more