Oznake

Crna Corsair

Alternativna imena: Crna Corsair

Game Black Corsair za morske avanture

Virtualni svijet sada i onda nastoji poslati igrače u budućnost za nevjerojatne tehnologije ili fantazijske zemlje da se suoče s čudima i magijom; gurati nos čovječanstva u apokalipsu i izložiti ga napadu čudovišta. Ako ste nepodnošljivo željeli nešto romantičnije, s okusom avanture i prstohvatom opasnosti, igra Black Corsair bila bi najbolja.

Ova strategija utemeljena na pregledniku vodi vas u 16. stoljeće, kada su ljudi probijali mora, otkrivali nove kontinente i povezivali trgovinske odnose, borili se na brodovima i nailazili na gusare. Sada se ovaj dio povijesti čini tako dalekim i privlačnim. Ako vam je žao što niste imali sreće što ste se rodili u to vrijeme, možete igrati Crni korsar, ispravljajući pogrešne izračune sudbine.

Prvi koraci u igri

Prva stavka koju svaki novi kapetan mora napraviti je registracija Black Corsair. Nakon toga postoji izbor karaktera:

  • Trgovanje Expert
  • Bogata nasljednica
  • Kćer engleskog vojvoda
  • Portugal uništen aristocrat
  • Placial seafarer
Život svakog lika je nekada pucao, vodio pogrešan put i zamijenio bandwagon. Drugim riječima, svaki od njih ima svoje razloge da postane korsar.

Odredivši svoju ulogu, od najnižih koraka mora započet ćete put do prave grmljavine mora. Gdje će vas voditi nova sudbina i kakva iznenađenja ona priprema?

Budući da ni jedan kapetan ne kontrolira sam brod, morate dobiti tim. Idite na odjeljak izbornika i pročitajte karakteristike mornara prije nego što ih unajmite. Tada počinje najuzbudljiviji dio.

Prvo imate jedan brod, zatim dva, tri, i postupno će postati cijela flotila. Za svaki brod trebate pouzdanu posadu, ali brodovi i posada moraju stalno biti napumpani kako bi poboljšali performanse.

Mi izmjenjujemo ratove s drugim misijama

Poskolku mnogo učiniti neke borbe, potrebno je opremiti flotu s klanjem pištolja, brzo jedra i prostrane drži. Nakon bitke, pokupite dobro koje je neprijatelj odbacio. Možete ga prodati ili zadržati.

Razviti zadatke će vam pomoći, koji vam daju predstavnike različitih kontinenata:

  • Uhvati ili isporučiti teret
  • Osjetite brod
  • Uzmi ga na dasku
  • Zaštitite selo od napada
  • Uskladiti čudovište

Za svaku uredno izvršenu narudžbu dobivate novac, iskustvo, bonus predmete ili robu. Sve će vam dobro doći ako ne u ovom trenutku, a kasnije sigurno.

Saznajte brodogradnju, osnove i pravila, mogućnosti i taktike: obrana, napad, topništvo. Svi trenutci su važni: kako je tim treniran i kako postavljate brodove. Bolje je staviti neke brodove u glavu, spasiti druge, skrivati ​​ih od izravnih udaraca. Ali ove složene lekcije će početi kasnije, i prvo postupno učenje uz jednostavne zadatke, nakon čega će uslijediti velikodušni darovi i bonusi koji će vas podržati i potaknuti nova postignuća.

Vrlo je važno ujediniti se s igračima za zajedničke bitke. Saveznici će uvijek pomoći, ističući nekoliko brodova u podršci, ili se uključiti u veliku bitku. Drugi mogu objaviti rat i vidjeti tko će na kraju biti jači.

, i na kraju nekoliko ugodnih riječi o iPlayer Black Corsair. Naravno, strategija igra vrijedna pažnje. Savršeno je uokviren u duhu epohe, opremljen korisnim mapama, a glazba odgovara mjestu boravka - orijentalni motivi, ožujski ritmovi, intenzivna glazbena pratnja presudnih scena, zvučni efekti luka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more