Oznake

Generali rata

Alternativna imena: Ratni generali
Prvi svjetski rat smatra se jednim od najvećih događaja koji su se dogodili u dvadesetom stoljeću. Sigurno ste barem jednom u životu imali želju saznati što se događa na otvorenim prostorima ratišta u stvarnosti. Možda ste čak imali neke ideje koje bi mogle promijeniti ishod rata. Projekt Generals of War online omogućit će vam da se isprobate na mjestu generalnog zapovjednika tijekom Prvog svjetskog rata. Bit ćete slobodni raditi ono što želite. Hoćete li postati slavni zapovjednik ili se negdje izgubiti na stranicama povijesti - to ovisi o vama!

Prijava u igri

GOW je projekt preglednika, tako da se ne morate petljati s preuzimanjem i instaliranjem dodatnih datoteka. Jedina stvar koja vam je potrebna za početak igranja u registraciji generala rata. U projektu je maksimalno pojednostavljen - obrazac za registraciju nalazi se na glavnoj stranici i potpuno je preveden na ruski.

 1. U prvom retku navedite prijavu.
 2. Sljedeći redak popunite svoju adresu e-pošte.
 3. Po završetku, smislite lozinku.

Games Generals of War vam omogućuje dodatno pojednostavljenje registracije i ulazak u projekt pomoću računa na društvenim mrežama:

 • Vkontakte;
 • Facebook;
 • Google +.

A za one koji već imaju looki račun. ru brinuti i ne moraju biti u mogućnosti da se prijavite na generale rata online, jednostavno pomoću prethodno registriranih podataka.

Gaming značajke

Osjećaj nagađanja koje ne morate - igra će vas dočekati prijateljskim tečajem. Kao iu većini projekata ovog žanra, morat ćete istražiti teritorij, razvijati se i boriti se, naravno.

Game Ratni ratovi pripremili su za vas puno zanimljivih zadataka, tako da vam neće biti dosadno. Misije su odabrane na takav način da igra napreduje na uravnotežen način. Nove zadatke možete proučavati na posebnoj ploči na desnoj strani zaslona. Za početak, morate malo opremiti svoju vojnu bazu. Ovdje ćete ubuduće zaposliti vojno osoblje, a ovdje će se održavati obrazovanje i obuka. Ocjenjivanje igrača napravljeno je glavnim parametrima. Dakle, bit će potrebno igrati igru ​​Generals of War, pažljivo promatrajući takve stavke prihoda i otpada:

 • zgrada;
 • špijunskih jedinica;
 • rafinerija;
 • zaposlenika; 10.000 vojnih postrojenja.

Da bi se vaša vojska adekvatno borila, trebat ćete joj pružiti dovoljno dobro. Vaši štićenici ne samo da moraju biti hranjeni i odjeveni, već morate opremiti jedinice s najboljim oružjem i svim potrebnim streljivom. Za kontrolu situacije s praćenjem nabave glavni resursi igre:

 • benzin;
 • goriva;
 • streljiva.

Ne zaboravite da ako je potrebno, možete surađivati ​​sa susjedima na karti igre. S vremena na vrijeme morat će se boriti s njima - sve ovisi o vašoj sposobnosti pregovaranja.

Gaming currency

V Generals of War može se igrati bez ikakvih ulaganja, ali to će biti prilično teško bez virtualne valute. Osnovne monetarne jedinice su sljedeće:

 1. Običan novac može se zaraditi uz pomoć tvornica, tvornica i kuća.
 2. Za moje zlato, moje.
 3. Skupi dijamanti kupuju se od trgovaca.
Većina resursa može se zaraditi ispunjavanjem zadataka. Ali zapamtite da prekidanje zadatka, ne možete dobiti nagradu u cijelosti. Osim bonusa, možete dobiti nagrade i ocjene bodova - sve što vam je potrebno da postanete veliki zapovjednik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more