Oznake

Zatvor Wars

Alternativna imena: Zatvor Wars

Game Jail ratovi - besplatna browser MMORPG kaznenih predmeta. Ako ste umorni od bitak modela građanin koji nikada ne razbija slovo zakona, da je vrijeme da uronite u virtualnom svemiru i postala notorna varalica. Počevši Jail Wars igraju, naći ćete se okruženi agresivnih i opasnih kriminalaca. Zajedno ćete moći preživjeti pobunu u zatvoru, ne naginje uprave da će učiniti sve kako bi se smiriti bandite. Ostavljajući iza svih teškoća i teškoća, te će se premjestiti sve više i više kao predstavnik izvanredne karijere kriminalaca. Uskoro će biti poznat u krugovima svoje vrste, zaraditi kredibilitet i da će se osjećati vrlo ugodno u toj ulozi. Doživite uzbudljivu osjećaj uspjeha, podići razinu adrenalina u krvi, sijanje u slobodno vrijeme za uzbudljivu igru!

Pridružite kazneno zajednicu može biti bilo tko. Sistemski zahtjevi za igru ​​prašta. Također preuzeti Vi ne morate. Jednostavno stvorite račun. Jail Wars registracija je na sljedeći način: unesite svoju e-mail adresu, koja će služiti kao korisničko ime, lozinku je promišljeni, prepisivati ​​slova sa slike i kliknite na "Otvori račun". Budite spremni na činjenicu da se prihvaća pravila upisa i dogovora projekta. Dalje, što će stvoriti lik. Trebali bi se utvrditi između četiri postojeće sindikata: Cosa Nostra, braća, braća i crna borbene garde. Svaki sindikat ima svoju zasebnu cjelinu. Nakon što vaš izbor, zabilježite naziv svog lika, odaberite željeni kat, a zatim bi se stvorio dojam u vašem ukusu (lice, kosu).

Kroz igru ​​ Jail Wars online će morati razviti svoj karakter. Vi ćete premjestiti pouzdano kroz razine sve dok ne dođete do najviše - 30.. Uz svaku sljedeću razinu osvajanja vi prikupite tri boda i jedan bod parametara vještine. To znači da više - jači postaje vaš heroj. Tek nakon 15. razini, postajete punopravni član sindikata, i dobiti puno prednosti. Na primjer, pristup zajedničkom dvorištu da dijeli tetovaže na manifestaciji "Revolt u zatvoru" i još mnogo toga.

Naravno, svaki od sindikata svoje karakteristike, ali tu su i vještine koje su na raspolaganju svim članovima sindikata. Dijele zajedničke sposobnosti za aktivno i pasivno. A tri grane opće vještine dati priliku da izaberu svoj razvojni put. Vještine su grane borac s jakom rukom, smatrajući da je kroz šok, borbeni bijes, otvorene rane, serija za posao, i krvnik ludilu. Ova grana je namjeravao izazvati najveću štetu. Ako želite imati visoke obrambene karakteristike, izaberite ogranak tjelohranitelja, koji uključuje sljedeće vještine: teška meta, inicijator, dezorijentaciju, preživio, kameni zid, snažno tijelo, a posljednji napor, na kritičnu točku. Pa talenti grana zove suučesnik usmjeren na učinkovito korištenje pomoćnih predmeta. S razvojem ove grane će biti dostupan na takve vještine kao prvu pomoć, Pričljivost, slabe točke, bezopasnih, štedljivost, Medić, precizan izračun, tajni trik. Dok proučavate vještine tijekom igranja ćete otvoriti više i više. Usput, možete poboljšati kao jedan od trendova i naučiti iz svih najpotrebnije.

Jedna od cool čip, koji se može pohvaliti igru ​​Prison Pandora - tetovaže. To je njihova prisutnost razlikuje razbojnika iz vlasti. Dakle, uvijek ćete znati svoje vrste. Usput, kad se odlučite ukrasiti svoje tijelo jednog od simboličnih ukrasa koje možete izabrati što će. Više od 1.000 vrsta tetovaže nude na pažnji!

Također igranje držeći Jail Wars , možete koristiti veliki arsenal oružja. Budući da ste u borbi protiv svih vrsta bilo trener ili drugim igračima i tijeku rata između samih sindikata, što se ne može učiniti bez pristojne oružja. Skupi bokserima, noževima, oštrenje, klubove, lance i ostale dobrotu. Postoje u igri i mase za predenje. To su prve pomoći setove, pojačava i skida.

To je vrijedno spomena o mogućnosti da se stvorila unutar sindikat bande. Pametni igrači ujedine igrati online zatvoru Wars, koristeći svoj puni potencijal. Ne zaboravite da možete uzeti u grupiranju često ne mogu priuštiti jednu tvrdoglava. Iako je, u principu, ne vi ili ne obvezuju. Igra me na zabavan, Vex zdravlje sa suprotnim sindikata, stvoriti više i više nereda u slobodi za odabir, i beskrajno mrzila stanica iritirati budnim zatvorske uprave. Neka sve vaše nade obistiniti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more