Oznake

Juneovo putovanje: Skriveni predmeti

Alternativna imena:

June's Journey: Hidden Objects Slagalica sa skrivenim predmetima i više. Tradicionalno, za takvu zabavu postoji izvrsna grafika. Glazba je dobro odabrana i savršeno dočarava atmosferu onoga što se događa.

Sve radnje u igrici odvijaju se u dvadesetim godinama prošlog stoljeća. Ovo su vremena kada se pojavljuju glamur i istinski chic stvari.

Igra ima zanimljiv zaplet, ne radi se samo o pronalaženju predmeta. Zapravo, postat ćete lik detektivske priče s prekrasnim ilustracijama i neočekivanim otkrićima.

  • Opremite svoju vilu
  • Istražite zločine
  • Istražite mjesta zločina tražeći tragove

Ovo su stvari koje morate učiniti ako odlučite igrati ovu igru.

Možda se čini da je igra iznimno jednostavna, ali nije. Morate biti vrlo pažljiva osoba kako biste otkrili skrivene tragove, zahvaljujući kojima možete razotkriti najsloženije zločine. Za rješavanje nekih zagonetki trebat će dugo vremena.

Da vam ne bude dosadno uredite svoj luksuzni dom. Napunite ga luksuznim, glamuroznim stvarima tog vremena. Odaberite stil namještaja i interijera.

Kad se umorite od obavljanja kućanskih poslova, možete se prebaciti na vrt i dekor na mjestu. Neka ovo mjesto izgleda još ljepše.

Za igranje igre June's Journey: Hidden Objects nikad vam neće dosaditi, baš kao ni dobro napisane detektivske priče. Kao da ulazite na stranice jedne od tih knjiga.

Mnogo priča u kojima ćete postati sudionik pod maskom šarmantne June Parker čeka vas ovdje.

Sva mjesta koja posjećujete su jako lijepa, u igrici vlada vječno ljeto. Čak i na najtmurniji dan nakon posjeta igrici, zajamčeno vam je dobro raspoloženje.

Za razliku od mnogih igara, u ovoj nećete gubiti vrijeme kako se možda čini. Vježbajte vizualno pamćenje i koncentraciju kroz redovite posjete ovom čudesnom svijetu.

U igrici ima mjesta za romantiku, gledajte kako se razvija odnos likova kao da gledate zanimljivu seriju. Svaki put se veselite novoj epizodi kako biste saznali kamo će priča odvesti glavnog lika i ostale sudionike priče.

Razgovarajte s drugim igračima diljem svijeta i stvorite vlastiti detektivski klub u kojem možete razgovarati sa svojim prijateljima.

Igra se često ažurira. Programeri neprestano dodaju nove sezone s još složenijim zagonetkama i zapletima.

Primite dnevne i tjedne nagrade ako se sjetite posjetiti igru.

U trgovini unutar igre imate priliku kupiti dodatni sadržaj, ukrase i bonuse za novac koji olakšavaju dovršavanje razina. Osim toga, prilikom kupnje možete izraziti zahvalnost programerima za njihovo vrijeme.

June's Journey: Hidden Objects besplatno preuzimanje za Android dobit ćete priliku klikom na poveznicu na stranici.

Instalirajte igricu odmah! Stotine misterija i misterija čekaju da ih riješite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more