Oznake

Jungle ratovi

Alternativna imena: Jungle ratovi

Jungle Wars - uglavnom igra programeri radije premjestiti igrače negdje u budućnosti ili obrnuto - u ratovima u prošlosti. I svatko zaboravlja koliko je težak život onih koji žive u džungli. I ovdje postoji stalna borba za teritorij i razvoj novih ležišta korisnih resursa. Projekt Jungle Wars 2014 pretvorit će vas u jednog od predstavnika drevnog plemena i moći ćete doživjeti sve teškoće ovog života daleko od civilizacije.

Prijava u projektu

Ovo je veliki moderni online projekt. Nećete morati instalirati nikakve programe kako biste testirali igru. Jedini uvjet u registraciji Jungle Wars, odmah nakon čega možete početi upoznavanje s igrom. Englesko sučelje stranice ne smije vas zbuniti i razumjeti na intuitivnoj razini.

 1. U prvom retku obrasca za registraciju (koji se, usput rečeno, nalazi izravno na glavnoj stranici), unesite svoju prijavu.
 2. Drugi redak je rezerviran za lozinku.
 3. Po završetku registracije navedite adresu vlastitog e-mail pretinca.

Ako se želite registrirati u Jungle Wars online, možete pojednostaviti jednostavnije prijavom na projekt koristeći detalje vašeg Facebook računa.

Baze igranja

Dugo vremena pogađate i nećete se morati pitati. Igra će vas zadovoljiti razumljivim tečajem. Od veličanstvenog domaćeg Ambera, saznat ćete da su njezine zemlje nedavno napale divovske pauke. Čudovišta će u potpunosti uništiti selo, a vi ćete, naravno, postati jedini koji može izdržati čudovišta.

The Jungle Wars igra će vam omogućiti da izgradite razne zgrade koje će vam pomoći u zaštiti i razvoju:

 1. Totem je struktura koja bi trebala postati srce vašeg sela. Ova zgrada će otvoriti mnoge mogućnosti i omogućit će izgradnju mnogih korisnih zgrada.
 2. To mana može se potrošiti mudro, trebate posebnu pohranu mana.
 3. Ne zaboravite na farme. Igranje igre Jungle Wars bez farmi bit će teško - ovdje je hrana potrebna za održavanje vojske. Osim toga, proizvodi se mogu zamijeniti raznim korisnim stvarima.
 4. Oltar u selu neće biti suvišan. Ovdje je mana. Uz njegovu pomoć, uobičajeni objekt igre može se značajno poboljšati.
 5. A naravno, nemojte zanemariti obrambene strukture: promatračke kule, zamke, kule.

S izgradnjom potonjeg, usput, igra će početi za vas.

V Jungle Wars je relativno lako igrati. Imate tri glavne zadaće:

 1. Izgraditi grad i razviti postojeće zgrade.
 2. Borite se sa susjednim plemenima i obranite svoju zemlju.
 3. Prikupite osnovne resurse.

Glavni resursi za igru

Ocjenjivanje svih znakova određuje se prema sljedećim značajkama:

 • nagrada;
 • zgrada;
 • kovanica;
 • ;
 • ;
 • ubrzanje vremena.
Svi ti resursi u Jungle Wars online mogu se zaraditi bez ulaganja pravog novca. Nešto što možete dobiti za dovršavanje zadataka (novi stvarni zadaci se stalno pojavljuju, možete ih proučavati na ploči s lijeve strane). Neki resursi se mogu ponovno uzeti. Većina vas može se okupiti i proizvesti sami.

Igra također ima mogućnost dijeljenja korisnih resursa između prijatelja. Na primjer, što više prijatelja igara imate, više ubrzanja možete dobiti u jednom danu. A za nove registrirane prijatelje možete dobiti skromnu novčanu nagradu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more