Oznake

Legende Kingdom Rush

Alternativna imena:

Legends of Kingdom Rush je još jedan iz poznatog serijala. Ali ovaj put u sasvim drugom žanru. Ovaj put pred vama je RPG s elementima naizmjenične strategije. Grafika je izrađena u pojednostavljenom, crtanom stilu tradicionalnom za ovu seriju igara.

Počevši igrati Legends of Kingdom Rush, putujete kroz svijet mašte koji su zarobile mračne sile. Kao i svaki heroj u sličnoj situaciji, morat ćete spasiti stanovnike ovog bajkovitog kraljevstva.

Radnja nije komplicirana i predstavljena je u obliku stripa koji morate prelistati, prolazeći poglavlje po poglavlje.

Postoji nekoliko lokacija na globalnoj karti igre, od kojih nisu sve u početku otvorene. Dio će se otvoriti nakon što prođete dostupne.

Svaka od lokacija priča svoju malu priču, a sve one čine zajedničku priču.

Igra ima dvije razine težine, laku i normalnu. Razlika između njih je vrlo uočljiva. Ako je u jednostavnom načinu sve lako, onda ćete se u teškom morati naprezati. Ne odlučuje o svemu u igri vještina ratnika.

Osim bitaka na karti, tu i tamo postoje tekstualni mini-zadaci. Rješenja ovise o nizu parametara. Glavni je sastav vašeg tima. Prisutnost određenih jedinica u odredu može otvoriti dodatne mogućnosti za svladavanje prepreka. Sadržaj torbe za kampiranje također može dobro doći, korištenje predmeta koji vam je potreban u određenom zadatku jamči uspješno izvršenje zadatka. Predmet se može koristiti samo jednom. U drugim slučajevima, uspjeh će ovisiti o bacanju kockica, baš kao u društvenim igrama.

U igri je 6 heroja, svaki sa svojim vještinama. Osim glavnog lika, postoji 12 vrsta suputnika koji ga mogu pratiti.

Na primjer

  • Mag
  • Strijelac
  • Palladin

i drugi, čiji ćete potpuni popis znati kada zaigrate Legends of Kingdom Rush.

Podizanjem razine svake jedinice možete poboljšati vještine jedinstvene za svaku od njih. Prava kombinacija vještina uvelike povećava šanse za pobjedu.

Ako ne možete proći niti jednu od lokacija, ne brinite, neće se dogoditi ništa nepopravljivo. Heroj će ostati živ, ali prolaz u ovom području morat će početi ispočetka.

Nema opreme kao takve, ali možete koristiti zlato koje zaradite za kupnju predmeta za misije i korisnih stvari poput šatora, omogućujući svim članovima odreda da se odmore u uvjetima na terenu i oporave.

Način borbe ovdje je na poteze s mrežom šesterokuta poznatom mnogima. Prije početka bitke komuniciramo sa suparnicima i ponekad su rezultati takve komunikacije neočekivani.

Borbeno polje se generira nasumično svaki put. Možete koristiti prepreke kada planirate strategiju za trenutnu bitku. Ponekad se na terenu nalaze korisni predmeti koje možete iskoristiti u svoju korist. Na primjer, dignite u zrak bure baruta na vrijeme ili natjerajte neprijatelja da se približi grabežljivoj biljci koja napada sve što joj je u dosegu.

Legends of Kingdom Rush besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti po atraktivnoj cijeni na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Kraljevstvo bajki čeka svog spasitelja! Počnite igrati odmah i ne dopustite da zlo pobijedi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more