Oznake

Moonstars

Alternativna imena: Nebo Avior

igara na farmi odmah je uspjelo privući pozornost igrača iz cijelog svijeta. Interaktivni, dinamični i fascinantni, odgađaju se ozbiljno i dugo vremena. Igra MoonStars nije sasvim normalna i stoga privlači pozornost. Izrađen je u žanru "farme", ali se donekle razlikuje od tradicionalnih projekata. Činjenica je da ćete u igri morati komunicirati s pravim strancima!

Proces registracije u projektu

Sve vaše lunarne avanture pojavit će se u pregledniku. Dakle, neće biti potrebno trošiti vrijeme na pretraživanje, preuzimanje i instaliranje dodatnih klijentskih programa. Pred vama je samo jedan preduvjet, bez kojeg ne možete početi igrati MoonStars registraciju. Rusko sučelje učinit će proces registracije potpuno jednostavnim i razumljivim. Vaš zadatak je ispuniti obrazac za registraciju koji se nalazi na glavnoj stranici.

 • U prvom retku morat ćete upisati adresu trenutnog poštanskog sandučića.
 • Drugo polje je za jedinstvenu i sigurnu lozinku.
 • Da biste uspješno dovršili registraciju, u zadnjem praznom retku, zabilježite prijavu za igru.

Ako vam ne odgovara sve gore navedeno, možete krenuti putem najmanjeg otpora i jednostavno se prijaviti u igru ​​koristeći svoj Facebook račun. A ako ste se prije toga morali baviti barem jednim projektom s portala Plinga Play, tada se prethodno registrirani podaci mogu koristiti za ulazak na osobni račun MoonStarsa ​​(Heaven of Avior).

Osnove igre

Project će vas upoznati s dobroćudnim i vrlo pristupačnim tečajem. Slatka stranaca će vas dovesti do datuma, naučiti vas kako pravilno koristiti sve osnovne kontrole. Naučit ćete od svojih novih prijatelja da ste bili uništeni na ovom nepoznatom planetu, a budući da je brod bio teško oštećen, uskoro se nećete moći vratiti kući. Nema se što raditi - morat ćete sami stvoriti privremeni kamp.

Vrlo je teško igrati MoonStars sam, tako da morate početi s timom pomoćnika. Novi roboti iz tvornice Techno kao pomoćnici savršeno će se uklopiti. Zajedno sa svojim timom novaka, morat ćete malo očistiti područje, postaviti postojeće zgrade, izgraditi nove.

Da vam ne bude dosadno, igra će vam redovito pružati nove zanimljive zadatke. Sve misije su odabrane na takav način da je vaš razvoj u MoonStars online uravnotežen i planiran. Za svaku vjerno ispunjenu misiju, bit će vam zajamčeno da primate nagrade. I sve što vam je potrebno za dovršetak misija možete kupiti u trgovini. Svi proizvodi podijeljeni su u nekoliko kategorija:

 • novo (ovdje su prikupljene sve nove stavke - raspon proizvoda se redovito ažurira);
 • zgrada;
 • proizvodnja;
 • resursa,
 • važno.

Glavne značajke i resursi

Igra Heaven Avior je potpuno besplatan. Iako je vrlo teško upravljati bez virtualne valute i određenih resursa. Glavni izvori, obilježja i monetarne jedinice, iznad kojih ćete stalno morati gledati, izgledaju ovako:

 1. Zlatna kovanica je glavna valuta. Za njih možete kupiti većinu robe iz trgovine.
 2. Kristali su dragocjenija valuta. Oni su potrebni za ubrzanje procesa izgradnje i kupnju jedinstvenih objekata.
 3. Nemoguće je igrati MoonStars iPlayer bez pametnih techno robota.
 4. Od točaka iskustva ovisi brzina vašeg razvoja.
 5. Eter - vitalna energija. Bez nje, igra ne može učiniti ništa.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more