Oznake

Prerođena online

Alternativna imena: Prerođen Online

Game Reborn - novi svijet mašte Asgard

Što je raznolika radnja igre raznolikija, to brže zahvaća pozornost i više odgoda. Klijentova igra Reborn otvara svijet Asgarda sa svim svojim čudesima i ljepotama. Posjetit ćete mnoge bitke i obaviti manje zadataka, naučiti kontrolirati magiju, boriti se čekićem i pucati u luk. Fancy životinje i vilenjaci će vas pratiti, opetovano jačajući svoje vještine i upravljajući pokretima.

Možete prestati tražiti igračku koja udovoljava strogim kriterijima iskusnog igrača, od početka igranja Reborn, ne želite ostaviti svoje šarene prostranstva i dijeliti karizmatične likove.

Mi se susrećemo s herojima i njihovim pomoćnicima

Kao što je igra klijenta, morate preuzeti Reborn, i tek onda otići na putovanje kroz fantazijske zemlje, istražiti njegovu populaciju i mogućnosti. Iznenađenje neće biti klase likova koji su postali klasici za takve igre.

  • A strijelac dugog dometa. Sa sigurne udaljenosti, on tretira neprijatelje dijelovima strijela, što pomaže njegovim saveznicima, koji rješavaju problem na čelu. Pametno se nosi sa svojim lukom, često ima pozitivan učinak na ishod bitke. Među obilježjima karakteristika: napad na daljinu, imobilizacija, utaja.
  • Ratnici se oslanjaju na vlastitu snagu i stoga dobro razvijeni. On nije svjestan straha i pouzdan je saveznik koji će najprije uletjeti u bitku. Ove osobine ga karakteriziraju: gužva, ubrzanje, snažna zaštita.
  • Mag je specijaliziran za upravljanje elementima, zapovijeda prirodnim fenomenima, teleportira u prostoru i nanosi štetu neprijatelju s udaljenosti. Budući da ne trenira mišiće, nego um, fizički kontakt s neprijateljem kontraindiciran je da brzo umre. Ali on nema jednakih čarolija. Njegova obilježja: čarobnjački napad s daljine, teleportacija, kratkotrajna neranjivost.
  • Bard ne pušta samo glazbu - njezine melodije mogu zacjeljivati ​​rane, pa čak i uskrsavati pale vojnike. Ako uzme druge akorde, neprijatelj padne mrtav. Posebne osobine uključuju: iscjeljivanje, uskrsnuće, jačanje sposobnosti.

Treba napomenuti da je izbor junaka će se otvoriti ne ranije od 20. razine iPlayer Reborn. To se može pripisati prednostima, jer će se igrač do sada isprobavati u različitim slikama, trzati se u liri, mahati čekićem, vježbati s čarolijama, a kada shvati koja mu je uloga bliže, donijet će informirani izbor.

Navedite svoj lik i dajte mu jedinstven izgled tako što ćete se odjenuti u odijelu, odabrati boju kose, frizuru i vrstu lica. Postupno moći mijenjati izgled. Odjeća nije toliko estetskog karaktera koliko je praktična. Rukavice, oklopi, kaciga, hlače, cipele i kabanice povećavaju vještinu ratnika, čineći ih jačima.

Znakovi će biti popraćeni vilenjakom - nezamjenjivim pomagačima. Podijeljeni su u dvije vrste: fizički i magični. Prvi pomoć bards i čarobnjaci, drugi - strelice i ratnici. I vilenjaci se moraju stalno razvijati kako bi se bolje nosili sa zadacima koji su im dodijeljeni: utjecati na napad i obranu, kretati se, akumulirati zdravlje i povećavati bodove.

Game tasks

Naoružani znanjem, oružjem i vilenjacima, možete otići u potragu za avanturom. U igri Reborn prakticirajte pobjedu čudovišta ili idite na Guild Arena i borite se s drugim igračima. Na svakom mjestu, do tri tamnice različitih razina, i želeći ovladati strukom krojača, zlatara, rudara ili drugog iz širokog raspona, a onda vam neće biti uskraćena željena.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more