Oznake

Robin Hood - Sherwoodski graditelji

Alternativna imena:

Robin Hood - Sherwood Builders igra koju je teško pripisati bilo kojem žanru, kombinacija je RPG-a, strategije u stvarnom vremenu sa simulatorom izgradnje grada. Grafika ovdje neće izazvati nikakve pritužbe, sve je vrlo dobro s ovim. Likovi su izrečeni realistično, a glazba pomaže stvoriti atmosferu srednjovjekovne Engleske.

Bez treninga bilo bi teško razumjeti sve zamršenosti igre, a ima ih dosta. Ali nemojte se bojati, iako su programeri stvorili igru koja kombinira nekoliko žanrova, zahvaljujući razumljivom i ne predugom treningu, brzo ćete se naviknuti na mehaniku igre.

Čeka vas puno avantura kao jednog od najpoznatijih kriminalaca i ujedno heroja srednjeg vijeka.

Tvoj lik se zove Robin Hood i živi u Sherwood šumi.

Poznat po pljačkanju bogatih i davanju većine plijena običnim ljudima koje tlače zli gospodari.

Ali to nije sve što morate učiniti u igri. Robinova družina imala je naselje u šumi, a upravo je stvaranje i uređenje naselja, a nakon toga i grada, oduzelo najviše vremena.

  • Izvidite gdje u okolici postoje resursi potrebni za izgradnju
  • Očistiti prostor i posaditi polja za prehranu stanovništva
  • Naučite kovački zanat i druge tehnologije tog vremena kako biste proizveli dovoljno oružja i opreme
  • Pobrinite se za zid i druge strukture koje će vam pomoći održati obranu
  • Stvorite jaku vojsku od seljaka okolnih sela

Osim toga, morat ćete redovito izvoditi napade sa svojim odredom kako biste napunili gradsku riznicu. Nećete samo voditi odred, već ćete i izravno sudjelovati u bitci. Ne možete bez svog luka. Razvijte vještine i snagu Robina i drugih boraca. Odaberite najvažnije vještine za učenje i poboljšajte one koje su već dostupne.

Pokušajte se sjetiti nadograditi oružje i opremu na bolje čim postanu dostupni. Neka se oprema može dodatno ojačati.

Vašem gradu ne bi trebalo ništa, dogovorite trgovinu i rudarenje svega što vam treba. Proširite svoj teritorij kada je to moguće. Osigurajte sigurnost, jer će zli gospodari prije ili kasnije saznati za vaše naselje i pokušati silom uzeti njihovo zlato.

Borbeni sustav nije previše kompliciran, više pažnje treba posvetiti taktici i strategiji. Bez ovoga igranje Robin Hood - Sherwood Builders bit će vrlo teško. Koristite skrivenost da iznenadite neprijatelje. Teren i vegetacija pomoći će prikriti odred i steći prednost.

Možete igrati i kampanju za jednog igrača i online s prijateljima.

Igra je trenutno u ranom pristupu i još nije spremna. Ali već sada plijeni i vrijeme u njemu neprimjetno leti.

Robin Hood - Sherwood Builders se nažalost ne može besplatno preuzeti na PC. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera. Prije izlaska, možete to učiniti na popustu, požurite!

Počnite igrati sada, avantura čeka najljubaznijeg negativca po imenu Robin!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more