Oznake

Kraljevska priča

Alternativna imena: Kraljevska etaža

Kada se pojavila prva farmska igra, u svijetu igara dogodila se prava revolucija. Od tog trenutka je prošlo mnogo vremena, a farme i dalje su popularne. Redovito se pojavljuju novi projekti. Jedan od najuspješnijih primjera je igra Royal Story, dizajnirana za različite dobne kategorije. Kada uđete u projekt, pokušavate na slici koja nije sasvim uobičajena za farme. Ali prvo prvo!

Prijava u igri

Projekt Royal Story - preglednik. Stoga, možete igrati odmah, bez gubitka vremena pri preuzimanju i instaliranju dodatnih klijentskih programa. Jedina stvar koju morate odvojiti prije početka igre u registraciji Royal Story. Sučelje igre prilagođeno je korisnicima ruskog govornog područja, tako da ne bi trebalo biti problema s procesom registracije. Obrazac za registraciju nalazi se na glavnoj stranici igre.

 1. U prvom slobodnom polju zapišite svoju adresu e-pošte.
 2. Razmislite i unesite lozinku za pristup vašem osobnom računu.
 3. Posljednji prazan redak je za ime igre.

Ako želite, u igru ​​možete ući mnogo brže, umjesto da se prijavite prijavom koristeći svoj Facebook račun.

Gaming značajke

Počinjete igrati Royal Story odabirom slike svog lika. Izbor je mali - možete biti princ ili princeza. Vaš vodič kroz projekt bit će veličanstveni gnom Max. On će vam reći o osnovnim načelima igre i pomoći u rješavanju svih nijansi u menadžmentu. Iz vašeg novog dirigenta saznat ćete da ste proveli previše vremena pod čarolijom. Dakle, budite se, trebali biste obaviti policijsku službu u kraljevstvu.

Kao u većini sličnih projekata, u Royal Story online morate se nositi s razvojem vlastite zemlje. Sada je veličina vašeg zemljišta minimalna, a broj zgrada na njima je ograničen. Dok igrate, moći ćete istraživati ​​i zauzimati nove teritorije, graditi nove stambene zgrade, tvornice na njima, organizirati vrtove i voćnjake.

Kupi sve što je potrebno za razvoj u trgovini. Svi proizvodi podijeljeni su u nekoliko kategorija:

 • povrća i voća;
 • životinjskih i industrijskih proizvoda;
 • zgrada;
 • potrošnog materijala;
 • ukrasnih predmeta; 10.000 biljaka.

V svake kategorije - nekoliko podkategorija, tako da imate izbor i prilično velik.

Glavni resursi za igru

Del u Royal Story online ćete imati puno. Vaš heroj će morati odgovorno upravljati farmom: saditi biljke, brinuti se za njih i skupljati ih na vrijeme, hraniti životinje, čistiti područje i graditi nove zgrade. Uzmite u obzir činjenicu da vam svaka akcija donosi jednu energetsku točku. Taj se resurs vraća tijekom vremena, a ipak preporučujemo da ispravno odredite prioritete. Glavni pokazatelji na koje trebate obratiti pozornost tijekom procesa igre su:

 1. Zlatni kovanice - glavna valuta igre.
 2. Rubins - druga vrsta valute. Mogu kupiti bolje stvari.
 3. Srca su najdragocjenija valuta. Za njih u trgovini igara možete kupiti ovaj ekskluzivni.
 4. Razina energije određuje koliko akcija možete učiniti upravo sada. Kako se razina povećava, povećava se broj dopuštenih energetskih točaka.
 5. Kada igrate Royal Story, pažljivo pratite iskustvo. Što ga više akumulirate, prije ćete prijeći na novu razinu.
 6. Tako zvane točke zaključavanja određuju razinu razvoja vaših zgrada.

U igri možete posjetiti prijatelje, pomoći im, dobiti bonuse za to i prihvatiti pomoć susjeda.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more