Oznake

Solitaire Velika žetva

Alternativna imena:

Solitaire Grand Harvest Kartaška igra Three Peaks Solitaire. Igra ima prekrasnu grafiku u stilu crtića, dobru glasovnu glumu i glazbu.

Ovo je kartaška igra u kombinaciji s farmom, prilično rijetka kombinacija. Zahvaljujući tome puno je zanimljivije rješavati igre pasijansa.

Morate igrati:

  • Igrati kartaške igre
  • Razvijte farmu koja vam je povjerena
  • Uzgajati razne biljke na poljima i žetvu
  • Uzgoj i njega kućnih ljubimaca i peradi
  • Baviti se proizvodnjom najrazličitijih proizvoda
  • Trgovina poljoprivrednim proizvodima

Ovo je kratak popis stvari koje vas očekuju, a sada o svemu ovome detaljnije.

Rješavanje zagonetki pasijansa donosi vam zvjezdice koje možete koristiti za razvoj svoje farme.

Ima puno razina u igri pa ne brinite ako vam ponestane zvijezda, a još niste izgradili svoju farmu iz snova.

Sa svakom novom razinom, složenost zagonetki će se povećavati. Osim toga, kako se farma razvija, nove zgrade i poboljšanja postojećih zgrada bit će skuplje. Što dulje igrate, to ćete morati pokazati više domišljatosti kako biste napredovali u igri. Ali bez toga bi postalo dosadno igrati i brzo biste se umorili od igre.

Osim zvjezdica za rješavanje pasijansa, dobit ćete priliku zaraditi dragulje, koji su vrhunska valuta igre, pojačivače i rijetke predmete koji će vam biti korisni u kućanstvu.

Ne zaboravite pogledati igru svaki dan i programeri će vam zahvaliti dnevnim i tjednim nagradama.

Nikada vam neće dosaditi igranje Solitaire Grand Harvest sa svakom prijeđenom fazom i riješenom zagonetkom, vaša će farma postati bolja. Mnoga polja i usjevi uzgojeni na njima omogućit će farmi da dobije još više profita koji se može koristiti za daljnji razvoj.

Pretvorite oronulu malu farmu s nekoliko zgrada u uspješan posao.

Povežite svoje profile na društvenim mrežama u igri kako biste mogli dijeliti svoj napredak s prijateljima i za to dobiti nagradu od programera.

Osim što ćete vremenom razvijati farmu, moći ćete otvarati nove modove igre i rješavati još složenije i duge pasijanse.

Igra ima trgovinu unutar igre u kojoj možete kupiti internu valutu igre, pojačivače i druge dragocjenosti za pravi novac. Nije potrebno kupovati za pravi novac, ali ako vam se svidjela igra, onda ovako zahvaljujete programerima na njihovom radu.

U vrijeme praznika održavaju se tematska natjecanja s vrijednim nagradama u igri koje se ne mogu osvojiti u drugim terminima.

Igra dobiva redovita ažuriranja, u kojima se dodaju nove razine, a novi ukrasni predmeti i proizvodne zgrade pojavljuju se na farmi kako bi bila još udobnija i povećala proizvodnju.

Solitaire Grand Harvest besplatno preuzeti na Android imate priliku izravno na ovoj stranici klikom na poveznicu.

Počnite igrati odmah! Pronaći ćete mnoge zanimljive zagonetke s kartama i farmu koja treba mudrog i brižnog vlasnika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more