Oznake

Pjesma solarisa

Alternativna imena: Pjesma solarisa

Song of Solaris: nije sve mirno u Laputskom kraljevstvu

Igra preglednika Song of Solaris vodi vas na kontinent Laputa, koji je dobro poznat fanovima animea. Ovdje vlada moć magije, podržana tehnologijom. Povijest ovog teritorija znala je svaki put i mirno, i kada su dominirali demoni. Ali oni se nisu pojavili u Laputi već pet stotina godina zahvaljujući Redu. Za to vrijeme stanovnici su se uspjeli naviknuti na miran život, a opet na zelenim poljima mirno se pasu jednorogi. Međutim, zle sile ponovno su se izjasnile, a stanovnici su sve više počeli primjećivati ​​čudovišta na svojim poljima. Vrijeme je da pozovemo hrabre junake koji se ne boje da igraju pjesmu Solaris, istrijebivši zlikovce.

Svojstva, klase i kućni ljubimci

Kada je registracija za pjesmu Solaris završena, počnite istraživati ​​postavku. Stanovnici bajkovite zemlje izgledaju kao ljepša beba s velikim očima, ispupčenih repova, kratkih suknji i gaćica, dječjih šešira. U isto vrijeme na licu muškog karaktera može rasti debela brada, a djevojčica će zamahnuti damastom mačem. I ova vojska je spremna suprotstaviti se strašnim demonima i zastrašujućim čudovištima.

Svi znakovi podijeljeni su u šest skupina:

  Čarobnjaci nisu najbolji borci u gužvi, ali nisu više strašni kada je riječ o psihološkom napadu. Koristeći toteme i čarolije, oni preuzimaju kontrolu nad neprijateljskim jedinicama i kontroliraju situaciju na terenu.
 • Ratnici majstorski udaraju svojim mačem, suočavajući se s neprijateljem licem u lice. Nakon njih, ostalo je malo posla.
 • Strijelci se drže podalje od linije fronte, ali iz dugih položaja učinkovito kažnjavaju neprijateljsku vojsku, lansirajući strelice na nju.
 • Lovci pronalaze protivnika, kreću se preko polja i ulaze u stražnju stranu neprijateljske jedinice. Imaju veliku brzinu i visok koeficijent uništenja.
 • Magi su i dalje ljubitelji masakra. Okrećući se drevnim urocima, vješto ih primjenjuju na masovno uništenje neprijatelja. Ali fizički toliko slabi da neće izdržati blagi udarac.
 • Šamani su tukli tambure i pozvali pomoć duhova kad se ozdravi od ozljeda drugova. Oni se mogu nazivati ​​pacifistima, koji se ne ubijaju i mole za spasenje onih oko sebe. Uz njihovu pomoć saveznički ratnici čuvaju zdravlje i stječu privremenu neranjivost.

U svijetu fantazije, uobičajeno je stjecati razne kućne pomoćnike, a ovaj proizvod nije iznimka. Ovdje možete sami uzgajati ili pripitomiti divljeg ljubimca, ali osim životinja, igrače, zmajeve, vilenjake, robote i biljke pratit će igrači.

U početku su kućni ljubimci u dvije države: bebe ili divlje. Dojenčad treba stalno poboljšavati, skupljati iskustva u bitkama i stjecati predmete. Pomoćnika možete dobiti na različite načine:

 • Porazite čudovište u bitci, a zatim ga pripitomite
 • Istraživanje tamnica u potrazi za kućnim ljubimcem jaje
 • Uzmite jaje za neko postignuće ili sudjelujte u događajima u igri
 • Prođite zabranjeni drevni put i uzmite zmajevo jaje iz tijela bez daha

Što možete očekivati ​​od borbe

Borci u iPlayeru Pjesma Solaris nastaje kao korak-po-korak akcija, kada nakon svakog udarca slijedi odgovor protivnika. Možete koristiti "avtoboem", ali samo u slučaju kada neprijatelj jednostavno ne može uzrokovati ozbiljne ozljede. U drugim slučajevima, funkcija jamči gubitak od 90% s vaše strane.

Najvjerojatnije je najteže boriti se sa šefovima, a da bi ih porazili, morate imati vremena da akumulirate dovoljno vještina da ne samo odbijete već da zbijete neprijatelja snagom. No, pobjeda će biti dodijeljena od strane developera, i dobit ćete pristojnu nagradu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more