Oznake

Zvjezdani duhovi

Alternativna imena: Zvjezdani duhovi

Game Star Ghosts: bitke u solarnom sustavu

Space space zovu istinske komandose, a igra Star Ghosts postala je neslužbeni nastavak poznatih Space Rangersa. I sami programeri priznali su da su radovi Kalinjingradskih autora Kirgistanske Republike uzeli kao osnovu za svoj proizvod. Ali moram reći da je Star Ghosts mnogo zanimljivija za igru. Ova zabava od prvih minuta vas pogodi zasićenjem akcija u prvoj misiji, gdje morate uništiti neprijateljske brodove i stići do vrata.

Prostori svemira izgledaju živahno - mali shuttlesi lete i impresivni krstarice se oskvrnjuju, asteroidi i fragmenti korisnih minerala polako plutaju. Ne propustite priliku da ih pokupite - neki će biti korisni za gorivo, drugi će biti reciklirani za druge potrebe.

Vaše radnje bit će poslane od strane operatera iz stanice, upozoravajući na opasnost ili ukazujući na put kretanja. Lakše je upravljati brodom - kliknite mišem na točku označenu strelicom i najvjerojatnije ćete doći do adrese.

U igri postoje tri frakcije:

  • Avrora
  • Titan
  • Phoenix
Za svoje borce, oni i majka i otac će učiniti sve što je potrebno, a zauzvrat zahtijevaju neupitno izvršavanje naredbi. Razlikuju se samo po izgledu i tipovima letjelica. Proučite njihova načela i stavove prije nego što odaberete koja će se frakcija pridružiti.

Veliki brod velike mogućnosti

Pravo iznenađenje igre je da registracija Star Ghosts-a nije potrebna, jer proces počinje odmah. I ovdje ste pilot malog shuttlea, i oko nezemaljske ljepote i predstojeće opasnosti. Naravno, želite brzo prenijeti na impresivan bojni brod, ali za to trebate sazrijevati, uštedjeti neko iskustvo i nešto novca. Kako to učiniti? Baš kao što ste to učinili u drugim igračkama na bazi preglednika:

  • Torgovat
  • Obavljajte zadatke
  • Da biste sudjelovali u borbenim operacijama
Do tog trenutka, kada sjednete na strm brod, trenutna briga se neće miješati, jer ćete morati ići u mnoge bitke. Ojačajte oklop, nadogradite motor, instalirajte snažno oružje i pouzdano zaštitno polje, napravite prostrani prtljažni prostor. Ne bacajte stare dijelove ako vam je nepotrebno potrebno, uvijek ih možete prodati na tržištu.

Nemoguće je nabrojati sve aspekte modernizacije, jer ih je više od stotinu. Zamislite koliko vam se mogućnosti Star Ghosts otvara - ovo je uistinu kozmička ljestvica.

će pucati, pucati

. Značajka igre je sposobnost napada čak i početnike, dovodeći ih do živčanog sloma. Daleko od svih developera sebi dopuštaju takvu slobodu, ali u njoj ima nešto, na primjer, podizanje vlastitog ChSV-a.

Generally Star duhovi nisu ograničenje na mogućnost snimanja u svakom slučaju. Umorni ste od sporog odnosa s susjedom? Proglasite ga ratom. Možete izmjeriti svoju snagu tako što ćete se pridružiti masovnim bitkama i sudjelovati u bitkama šefova, gnjaviti nezrele igrače ili iskusne.

Bitke se odvijaju u stvarnom vremenu i na način koji se može nazvati poluautomatskim. Vaš brod će odgovoriti na neprijatelja koji se pojavio u blizini s vatrom, i vaš zadatak je da usmjerite svoje akcije, odabirom koji alat koristiti, što koristiti punjenje metaka, i koje vještine koristiti. To je vrlo jednostavan način kontrole, ali se jedinstvena taktika koristi tijekom masovnih gnjavaža.

Igrajući i dovršavajući zadatke, dobivate korisne predmete, nagrade i puno zabave, što je i sama vrijednost. Ostaje samo da vam poželim velike pobjede i postignuća.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more