Oznake

Travijanska kraljevstva

Alternativna imena: Traviansko kraljevstvo
Preglednik igre Travian Kingdoms objavljen je u ožujku 2015. godine. Odvest će vas u drevna vremena, kada su Gali i Rimljani stalno bili u neprijateljstvu, dokazujući svoju superiornost. Ali sada su im se pridružili Nijemci. Nakon što ste zauzeli položaj jednog od predstavnika, naći ćete se u gustoći, graditi i razvijati grad, regrutirati vojnike, tražiti saveznike i boriti se s neprijateljima.

Za igranje Travian kraljevstva, trebate samo računalo i internetsku vezu. Dok ste upoznati s upravljanjem osobnim računalima, programeri pripremaju verziju koja će biti dostupna na mobilnim telefonima.

Kao iu svakoj strategiji, potrebno je poduzeti mnogo različitih koraka, vodeći računa o detaljima koji utječu na konačni rezultat.

O planiranim mogućnostima i mogućim događajima

Prije svega, odaberite svoje pleme:

 • Germantsy
 • Gally
 • Rimlyane

Stav na čelu ljudi, morate ga učiniti jakim, tako da vas susjedi poštuju, a neki se boje. U početku je to malo selo koje je lako poraziti, ali postupno će se pretvoriti u grad, a zatim u utvrđenu utvrdu. Osigurajte svoju vojsku:

 • Oružje
 • Zhilem
 • Resursami
Potrebno je obratiti pažnju i na susjedne odnose, i trebali biste odrediti tko će od njih postati vaš protivnik i tko će biti saveznik. Budući da svako naselje kontrolira pravi igrač, to zahtijeva registraciju Travian Kingdoms.

Istražite mogućnosti okolnih plemena prije nego što im proglasite rat. Važno je da uspijete razviti vlastitu vojsku, opremiti je potrebnim iskustvom i oružjem kako bi osigurali pobjedu. U bitkama ćete moći zauzeti nove zemlje bogate mineralima; šume koje nose drva; polja koja uzgajaju žito. Uspješne misije podižu vaš status i uskoro ćete postati kralj ili car.

Potvrđeni smo u bitkama

Da idealno vodite svoju kampanju, morate znati neke značajke svake nacije i nijanse bitke.

 • Gally brani bolje, braneći svoje položaje.
 • Nemačke postrojbe pokazuju revnost i uspješno napadaju.
 • Rimska legija je zlatna sredina u kojoj su obje mogućnosti uravnotežene.
 • Dok sadi vanzemaljski grad, ratnici koriste katapulte i nastoje uništiti neprijatelja, zauzeti teritorij.
 • Tijekom uobičajene racije - bave se pljačkom.

Izbor uloge menadžera u iPlayeru Travian Kingdoms također određuje put razvoja:

 • Guverner je usko uključen u gospodarstvo, ali mora platiti za svoju dobrobit.
 • Kralj umnožava vojnu moć i bavi se diplomatskim pitanjima. Također na njegovim ramenima leži briga o vazalima.

Vanjski atributi Travian Kingdoms

Prva stvar koja razlikuje Travian Kraljevstva među ostalim igračkama je sposobnost da se njihovi likovi transformiraju izvana, dajući im tradicionalni izgled ovisno o plemenu (Galiji, Rimljani ili Njemački). Uz pomoć odjeće i svih vrsta nosova, očiju, usta, brkova i frizura, učinite da izgledaju prijeteće ili dobroćudno.

Vojnici napadaju vas će baciti agresivni izgled, ali branitelji ostaju mirni. Kontrastne granice država lako se identificiraju ako pogledate kartu područja. Zgrade mijenjaju svoj izgled od baraka do ljepših građevina u duhu srednjeg vijeka.

Igra je izdana kao dodatak Travian svemiru, ali se pretvorila u zasebnu verziju i uspješno položila ispit o uvažavanju javnosti. Sačuvao je dobro osvježene mogućnosti igranja, a nove značajke koje su se pojavile više se bave vanjskim atributima, koji su već spomenuti. Dakle, igrajte, uživajući u povijesnoj priči s vojno-ekonomskom predrasudom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more