Oznake

Mlečani

Alternativna imena: Veneciancy

Mlečani online - novi proizvod poznat po svojoj online igre tvrtke BigPoint. Developeri studiju pokušava proizvesti igre kao široko obuhvaća različite žanrove i kategorije igre kako bi se osiguralo sve ljubitelje online igre razvijen nacrt kvalitetu.

Među igrama tamo BigPoint kao strateška, vojna, i dinamičan i avanture, i on-line igre Mlečana - Mediteranska trgovci je čisto ekonomska strategija, koja nužno će se svidjeti svim ljubiteljima ležerno i promišljene ekonomske igre.

Registracija Mlečane u igri - nužan korak kako bi se početi graditi svoj vlastiti trgovinski carstvo. Kao iu drugim igrama iz BigPoint, Mlečani u registraciji projekta izrađen je tako jednostavno i brzo. Za početak igranje igre Mlečani online imate dvije opcije - ili da završe poseban obrazac za to naznačili kao njihov nadimak, lozinku, kontakt e-mail adresu i dan vašeg rođenja, ili drugo prijavljeni s računom u društvenom na Facebooku. S obzirom da je danas gotovo svatko ima pristup internetu, registrirana u Facebooku, druga opcija bi bila vrlo pogodan za većinu želi igrati igru ​​online Mlečani. Ako se odlučite za izradu staromodna, zanimljivo je znati da igra traži svoj rođendan u cilju poticanja ime igrača dana, davanja posebne bonuse i mogućnosti za igre iz BigPoint je stalna praksa. Registracija Mlečani su u svakom slučaju neće potrajati mnogo vašeg vremena, a možete izravno nastaviti igru ​​- online igre Mlečani potpuno browser based i početi izgradnja njihove ekonomske karijere ne morate preuzeti i instalirati bilo klijenata.

Mlečani online igra ima ogromnu svijet igre s puno mjesta i mogućnosti za razvoj. Na samom početku, a vi podignite u malom lučkom gradu, igrač jednostavno zaslijepljen iznosa svih vrsta zgrada koje se mogu posjetiti, i raznih dostupnih gaming resursa zadataka. Također treba spomenuti veliki grafički dizajn igre - Mlečani online ima pomno is pažnjom na detalje i razvio igru ​​lokacija, koje su uredno obojana u svakoj zgradi i svaku ikonu. Takav stav prema vizualni dizajn stvarno stavlja igrača u doba srednjovjekovne Venecije.

Što imaš da se uključe u tako lijep i pun mogućnosti svijeta? Nakon što je igra gospodarski, odnosno, i zadaci će biti relevantni - izgraditi određenu zgradu, trebate svoj grad u ovoj fazi, da bi iz jedne luke u drugu određeni proizvod, kako bi zaštitili grad od napada razbojnika ili osvojiti inozemno rješenje. Svi poslovi su u pratnji tematskih scene - ne samo da nose objekt iz točke A do točke B, a, primjerice, dostaviti sanduk skupo vino mjerenje susjednom gradu kako bi osigurali svoju naklonost i dobiti priliku da se trgovina.

Posebno priznanje zaslužuje razvijene vjenčanja sustava s kojim možete stvoriti cijelu svoju dinastiju, koja može i nadmašiti bogatstvo i utjecaj čak i kraljevske obitelji. Kao što možete vidjeti, igrati Mlečani zanimljiv i uzbudljiv, takav projekt ne može ostati ravnodušan prema svojim obožavateljima svih ekonomskih politika, pogotovo jer su Mlečani možete igrati potpuno besplatno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more