Oznake

Warpath: Ace Shooter

Alternativna imena:

Warpath: Ace Shooter vojna strategija za mobilne platforme. Ovdje ćete vidjeti dobru grafiku. Sa zvukom u igri, također, sve je u redu.

Čeka vas puno različitih stvari:

  • Stvorite i upravljajte odredima boraca
  • Izgradite i razvijte svoju bazu
  • Rudarska sredstva
  • Dovršite misije i steknite iskustvo

Ovo je kratak i daleko od potpune liste slučajeva, a sada o svemu detaljnije.

Vašim slugama diljem svijeta, čekaju vas mnoge misije u najudaljenijim kutovima svijeta.

Osvojite strateške točke sami. Morate proći kroz stotine snajperskih misija, gdje možete pokazati svoju točnost i vještinu s vatrenim oružjem eliminirajući protivnike.

Cijeli arsenal pušaka bit će vam na raspolaganju za razne zadatke. Svaki od njih može se poboljšati i opremiti odgovarajućim nišanom.

Samo najbolje oružje i vještina borca jamče eliminaciju meta.

Vodeće jedinice na bojnom polju. Eksperimentirajte s različitim vrstama taktika kako biste postigli rezultate u svakoj misiji. Ne zaboravite opremiti svoje ratnike potrebnom opremom. Oklopna vozila, tenkovi, pa čak i zrakoplovi ojačat će vašu vojsku.

Poboljšajte karakteristike boraca stjecanjem iskustva. Nadogradite njihovo oružje i opremu.

Da biste svojoj vojsci opskrbili sve što vam je potrebno, potrebna vam je baza i mnogo materijala. Izgradite sve što vam treba. Proširite svoj teritorij kako biste prikupili još više vrijednih resursa. Vodite računa o crpljenju resursa i izgradnji obrambenih struktura kako neprijatelj ne bi mogao prodrijeti na vaš teritorij.

Dizajniraj svoju ogromnu kuću onako kako ti se sviđa. Odaberite pravi dekor i postavite trofeje i suvenire iz raznih misija na područje.

Pridružite se igri svaki dan i osvojite dnevne i tjedne nagrade za prijavu. Warpath: Ace Shooter možete igrati koliko god želite, provesti pet minuta u igri ili cijeli dan, sve ovisi o vašoj želji.

U igri se uvijek nešto događa, apsolutno nema vremena za dosadu. Tijekom sezonskih praznika možete sudjelovati u posebnim događajima i dobiti jedinstvene trofeje koji se ne mogu dobiti u drugim terminima.

Nećete biti sami u ovoj igri. Pronađite nova poznanstva diljem svijeta, komunicirajte, sklapajte saveze sa saveznicima. Borite se protiv stvarnih neprijatelja online i pobijedite. Ali kao što znate, uvijek je nemoguće pobijediti, nemojte se uzrujavati, porazi će vas učiniti još jačim.

Kako biste financijski izrazili svoju zahvalnost programerima, imat ćete priliku kupovati u trgovini unutar igre. Uglavnom su to razni ukrasi, no dostupna je i valuta unutar igre, kao i korisne nadogradnje i oružja. Kupnja nije obavezna, bez ulaganja stvarnog novca možete postići sve, ali može potrajati malo duže.

Warpath: Ace Shooter besplatno preuzeti na Android možete slijediti vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada kako biste stvorili nepobjedivi odred, nabavili luksuznu vilu i sudjelovali u solo snajperskim misijama!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more