Oznake

1Pirat

Alternativna imena: 1pirat

1pirat online - besplatna browser based online RPG igra, koja se nastanjuje hrabrih mornara i gusara.

Ova igra ne mora biti instaliran na vašem računalu, možete ga igrati bilo gdje imate pristup Internetu. Igra je testiran i radi savršeno u preglednicima, kao što su: Google Chrome (ne manje od 10 verzije), Mozilla Firefox (verzija 4 ili više) i Internet Explorer (verzija 8 ili noviji).

Igrajte igru1pirat online će biti vrlo zanimljiva, jer postoje dostupni vintage i modernih ratnih brodova, postoje bitke na moru i na kopnu, a puno krvožednih čudovišta i svijetla ...

Prva igra pirat, nudi hodanje registraciju 1pirat, nakon čega možete stvoriti svoj lik i početi igru. No, sve je to u redu. Dakle, jedan pirat Registracija: ispunite obrazac za registraciju upišete u odgovarajuća polja na svoju e-mail adresu, username (ime vašeg budućeg karaktera), lozinka i odabrati pod za svog heroja. Dalje, prihvatiti odredbe i sporazume u igri, a da je registracija se zatvara. Ako imate račun na Facebooku, možete se prijaviti u igru, koristeći ga (bez prolaska Registratsiya1pirat na licu mjesta).

Sada o samoj igri. 1pirat online igra počinje u Južnoj duhana otoku plaže, gdje ste bili nakon brodoloma. Ovdje ćete dobiti željenu početne informacije o igri, kao i susret sa svojom prvom protivniku, pri čemu naučiti boriti. Ako ste na primarnoj razini imate bilo kakvih pitanja, možete potražiti pomoć od savjetnika i mentora (Njihova pomoć je kompetentan i razumljivo objašnjenje kako početi i nastaviti svoj put u igri ...)

Prvo Pirate online nudi svoj lik za izabrati iz raznih profesija, to ribar, rudar, smetlar, Pirat i Alchemist.

Odabir profesiju ribar (profesionalni alat - štap), vaš lik će uloviti ribu, dok povlačenjem neke vrijedne predmete ...

Odabir ispovijest rudara (profesionalna alata - Kirk), vaš lik će izvući rude ...

Collector odabiru profesije (profesionalna alata - Lukoshko i srpom), vaš lik će se skupljati gljive ...

Odabir Pirate struke, vjerujte mi, to nije lako struka, vaš lik će morati stalno sudjelovati u borbama, pobijediti ili potonuti neprijateljskih brodova ...

Odabir struke Alchemist (potrebne stavke - mort knjiga reagensi i svicima s receptima), vaš lik će pripremiti različite čarobne napitke ...

1 online pirat Igra ima nekoliko vrsta stvari: oklop, oružje i nakit. Sve ove stvari se mogu kupiti u trgovinama.

Armor - je sve ono što se može staviti preko svog junaka za svoju obranu (kacige, bibs, hlače i više), vrlo važna stvar je štit i (oni će zaštititi bilo koji dio vašeg lika)

Oružje - postoji 6 vrsta oružja: čekić, sjekira, mač, nož, koplje i Dubin;

Nakit - oni sadrže magične moći i dodati junaka snage, lukav i snalažljivosti. Ovaj: amajlije, naušnice i prstenje.

1pirat igra ima široku paletu dobro osmišljen i potraga zadaće za koje performanse, vaš lik će steći iskustvo, a akumulirala dovoljno novca, možete kupiti brod ili brod. Igra ima vrlo velik broj različitih čudovišta.

Nagomilanih iskustvo vašeg heroja 1pirat online igre može izdvojiti između fizičkih sposobnosti, posjedovanje magije i posjedovanju oružja za bilo koje klase.

Možete igrati v1pirat kupnju i prodaju razne robe na tržištima otocima, au privatnim prodajnim mjestima.

Na otocima 5-igre nalazi povezanih s jedne mreže, Arena - mjesto za borbe.

Igrajte igru ​​online 1pirat, možete koristiti saveznika, koji se ovdje nalaze, as njime i borbu protiv zajedničkih neprijatelja ili osobito jakih čudovišta.

U igra1pirat online posebnu ulogu klanova, koji je u igri dosta. Klanovi mogu opsjedaju dvorce i naselja, i mnoge druge stvari koje nisu dostupni pojedinačno ...

1pirat igra ima uputnicu sustav koji vam omogućuje da donese svoju prijateljicu na igru, i dobit ćete ga za bonuse.

Zaključiti ovaj pregled, ja bih dodao: igra je vrlo opsežan i ima puno zanimljiviji. Dakle, nemojte gubiti vrijeme, došao do igre1pirat registar i pridružite se igra!

Uživo igra1pirat čekaju na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more