Oznake
mjehurića igre

mjehurića igre

Igralište je pun boje mjehurića, bombona, nakit, slike – Zovu se da igrati besplatne online igre loptice. Pojavljuju se na vrhu igrališta ili zakretanje na osi zmija bijega. Svaka igra zahtijeva logika, brzinu i točnost. Lopte će bježati od vas u labirint, ali drugi je potrebna pomoć da se iz zamke. U tu svrhu je pronaći način da se uništi – udaranje strukturu na pravom mjestu, vidjet ćete kako je ostatak detalja, također pada. Ovdje ćete naći opcije za Zuma, linije 98, blaga Atlantide, i avanture fuzzies.

3.8 1 2 3 4 5 (Total 46)

Igre mjehurića igre po kategoriji:

loptice igra – to je cijela filozofija

Mjehurića igre online Mjehurića igre online Sve odavno znaju da su loptice za igranje online ovisnik svakoga tko je na internetu. Oni mogu igrati ne samo na internetu, ali i preuzeti na svoje računalo, tablet i mobitel, uključiti pravi trenutak. Knezovi odavno znaju da su njihovi zaposlenici rade u uredu za neko vrijeme provesti na voli igračke i nemam ništa protiv njega, ako se rad ne pate. Štoviše, šefovi sami rado provode vrijeme snimanja i preraspodjela kugle na igralište. Zaglavi u lift linije ili – dok ne dođe vrijeme za oslobađanje ili kupiti, zašto ne trošiti vrijeme pitajući, – mramor igrati online? Prijatelj je kasno za sastanak? Dođite do spašavanja svih iste loptice.

To je jednostavna u svojoj suštini zabavu koja može hvatanje pozornost. Sve počinje s osnovnim radnjama, ali postupno razine postaju sve složeniji i zaradio bonuse donijeti nove mogućnosti. Svi lopte igre izgrađen na nekoliko prepoznatljivih načelima:

  • zmija na sličnosti igre Zuma
  • Formiranje linije loptice
  • Uništavanje njih pomoću pištolja

Odaberite način igre

Kao što ste vidjeli, možete igrati na različite načine, a sve ih jednako su objavljeni na našoj web stranici. To ne znači da neki varijanta zanimljiva, jer svaki ima svoju posebnost. Lopte može pokrenuti zmiju, grčevima i pokušava sakriti u kući. To se ponaša kao Zuma i njezine zabave. Ali ti ne bi trebao dopustiti lopte postrojilo se u lancu, dosegla sklonište. Imate li pištolj, optužen za boje mjehurića, tako da će vas i skupina, koja se podudara s bojom ljuske pucati. A kad će zaraditi neke privilegije, možete koristiti loptice-bombe, mješalice, i druge.
Možete igrati lopte za besplatno, ih prerasporediti na mjestu kako bi se izgraditi grupu iste boje. Može biti ravan, a isprekidana linija. Učvršćivanje kurziv objekt, premjestiti ga bliže akumulacije jednobojni loptice. Poželjno je da je ova skupina je brojnija – tako da zaraditi više bodova, izvođenje dodatne zadatke i brzo doći do završetka njegovih korisnih značajki. Kao takvi objekti ne mogu samo djelovati kao perle, ali većina bilo slike. A ako neke igračke izgledaju jednostavna, igra je stvarno potrebno u drugom analitičkom umu. Primjer je verzija Lines 98.

 

Mjehurića igre online Mjehurića igre online

Opet, tijekom igre loptice online, potrebna nam je pištolj ili nešto poput ovog pištolja. Ali sada naš lopte statičan i pojavljuju se na vrhu zaslona. Potrebno je uništiti jednu skupinu boja, kao nova. Neuspješan pucao samo pogoršati situaciju, sve plodove novih objekata. Ali strijelac očistiti područje i zaraditi puno bodova. Umjesto loptice mogu poslužiti razne lica, voća, srca, male životinje, kocke, nakit.

Dajte svako računalo igra loptice!

Kao takav način da se zabavite kao i sve, opcije gameplay su bezbrojne. Možete čak i postati ovisan o netradicionalnim verzije u zabavne loptice. Znate, to je nemoguće otrgnuti iz procesa lupanje mjehur zamotati ambalažu, a sada je predstavljena u online verziji.
To je moguće uhvatiti mjehurića s sirena u zraku – baloni, igrati s prostora loptice, neon diskova i igrati biljar ili ekstremne verzije kuglanje. To također može biti snowballs, bombe i zombi loptice. Teme su dizajnirani za najrazličitije okolini: drevnih hramova, izgubljeni svijet, egzotične zemlje, drevnog grada, Olympia, i ostalih bogova.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more