Oznake
Logika igre online

Logika igre online

Logika nam pomaže donijeti prave odluke, a besplatne online igre logično – Igrajte za zabavu i razvijanje postojećih vještina. Samo uz pomoć logike ćete potrošiti obitelji ovaca u kuću, pomoći Puž Bob vremena doći do ljuske djeda, štiti pouzdano svoj dvorac, će izdvojiti blago u špilji sa sjajem i malo, i mnogi premnozhestvo Vrijeme pobjedu na Tic-Tac-nožni prst, karte, pomorske bitke i šahu , Logika – je sposobnost planirati i predvidjeti. Ona obdaren znatiželjnika, a to kvaliteta može biti stalno poboljšana s novim trenerskim poslom.

4.4 1 2 3 4 5 (Total 18)

Igre Logika igre po kategoriji:

logika igre online za sve prigode

Logika igre online Čak igrači koji vole aktivan igre sa borbama i avanture, vole igrati igre online besplatno logike. Čak i ako oni ne prisustvuju ovu posebnu kategoriju u svojim glavnim zabava je uvijek element logičkih problema. Ne Walker nije bez neke mehanizam za prikupljanje radnih mjesta, ili pokrenuti istaknuti labirint dizajn. Nema logike ne može poraziti neprijatelja, a ne pronaći odgovarajući plamena točku. Čak i obrani dvorac, vojska mora biti smješten unutar perimetra, tako da je neprijatelj na bilo kojem području dolazi pod vatrom.
online igre Puzzle nenametljivo podučavaju fleksibilno razmišljanje. Uz njih ćete naučiti kako odabrati pravu taktiku prate, predviđajući ishod. A da bi znanost zanimljive igre su prikazani u različitim temama.

  • Klasični: dame i šaha, mahjong, linija, Sudoku, Tic-Tac-nožni prst, more bitke
  • Prikupljanje cjevovoda i mehanizama, alkemija
  • zagonetke i oznaka
  • Prolaz labirint
  • Igra
  • Polazne točke: katapult, Ricochet, kreće struktura
  • pretrage: objekti izlaz

Znamo da ćete uživati ​​

Logika igre online

Logika igre online Ovo je stupac gdje se udobno osjećate, djevojčice i dječaci. Svaki zahtjevni ukus će biti zadovoljni, jer možemo igrati puzzle igre za slobodoumni početnike i gurue iz racionalnog uma.
mladići mogu izgraditi željeznički vlak i vodič na platnu, dok izbjegavanje sudara; prizemljiti avion u zračnoj luci; manevar između meteorita padaju space shuttle. Ili ići prapovijesti, kada su vladali dinosauri i spasiti polaganje jaja uništenje posljednjeg guštera. Oni uče ono što fizikalni zakoni staviti mnoge stvari i dati nova znanja, izračunati brzinu i smjer objekata koji su postigli pogodak.
Puzzle igre za djevojčice, učinit će proces transformacije ili žetve pomoći. Prije nego što pokušate na haljini, on prvo mora se naći u sobi, gdje je puno stvari bez njega. U isto vrijeme, i reda lebdjeti, širenje stvari na policama, ladicama, vješalicama i noćnim stolićima.
Vrlo mladi igrači su pronađeni predmeti vrate na svoja mjesta. Kao što se vidi u sobi izgledao kao igračka petlje, poslati ga natrag povlačenjem miša. Promatranje Lekcija napraviti, a ako požurite i ispunjavaju na vrijeme, to će donijeti dodatne pogodnosti.

Heroji logika igre za vas čeka

Logika igre online Logika igre online

To je lijepo susresti s likovima iz crtića, stripova serija, manga i anime, ili vidjeti nove likove koji sanjaju da Vam u susret.
Fixico pokazati svoje doma i učiti tehnike popravak, povezujući pojedinosti. U puž Bob je mnogo nedovršenog posla i on je sretan ako vam ponuditi svoju pomoć. Ponekad to dobiva zbunjeni i ne znate kako pronaći pravi put. U gdje je moja voda Problemi s cijevima – oni začepiti i zahrđati, a on voli plivati. Pomoć mu je popraviti sve probleme igrajući puzzle igre online besplatno.
Ovce i opet izgubili im mnoge prepreke! Vaši savjeti će vam pomoći da ih ohladi da se iz nevolje i pronaći svoj put kući. Vi ćete se zabavljati The Simpsons, Smeshariki, Spužva Bob, stranac Pou, Pepa Praščić, medvjeda i mnogim drugim susjedima.
Svatko bi trebao biti na neki način pomoći im položiti puzzle, zapamtite položaj slika ili kombinacije, da se povuče iz labirinta i ispravnom tehnikom. Puno posla, ali ... Je igra, ovaj posao? Tako se zabaviti tijekom dana, ujutro i navečer, radnim danom i vikendom, na blagdane i poslije se lekcije u bilo koje doba godine. Uostalom, biti pametan, tako cool, a to je lako biti s nama!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more