Oznake
Strateške igre

Strateške igre

Strateške igre – Najpopularniji stupce. Ovdje je ljubav besplatna igra, djevojčice i dječaci, roditelji također nisu neskloni virtualnih borbi vojskama, odražavajući neprijatelja. Osim klasičnih simulatorima, proizvodi temeljeni na flash uživati ​​u pozornosti. Akcija počinje odmah nakon manjih prilagodbi, a događaji se odmah dobivanjem zamah. Rasporedi robota na zgradama, zatvorivši neprijatelju put do glavnog objekta, uništiti sve vrste čudovišta i stranaca, ali mirnih opcija omogućuje stvaranje, kontroliranje aparati, zgrade, ljude – Ovdje, također, trebamo strategiju.

4.3 1 2 3 4 5 (Total 33)

Igre Strateške igre po kategoriji:

Strateške igre dostupna besplatno za sve

Strateške igre Strateške igre Od određene stvari, uvijek imati plan, kako početi i što će doći. Inače, ni na koji način, jer tada počinje kaos, i ništa ne može biti objavljen. Otvorene strateških igara za besplatno, kako bi proces planiranja jasniji, a primjer je igra za naučiti kontrolirati situaciju, tražeći svoj smjer.
Imamo odlične simulacije različitih područja za snabdjevanje hranom za djevojčice i dječake svih uzrasta. I oni sami su podijeljeni na strategiji

  • Vojna strategija
  • Ekonomska Strategija

Vojni Kazalište stavlja svoje drame

Rat nije samo strijelac i složen mehanizam, koji će postati mehaničar vas. Ratovi su se borili vojske i vojske neophodne za vlak, opremiti, odijevati, hrane i dom. No, krajnji proizvodi, odjeća istrošiti, oružje ide dolje. Dakle, trebate stalan pristup svim elementima za održavanje borbene sposobnosti vojnika. Kako to učiniti? Igrajte online strategije, i naučiti.


Strateške igre Strateške igre Temeljeći vojne baze, vlak vojnika na mostobran, Naladte rudarstvo, otvorite proizvodnju oružja, sprijateljiti sa susjedima. Odnosi sa susjedima – to je važan element za uspjeh. Uz njih će vam prodati ili razmjene stvari, ali napad neprijatelja, možete računati na pomoć saveznika. Također možete privući druge sletjeti vojnik u svojoj vojsci, a ako je razina vašeg ekonomije će biti dovoljno da bi ih zanima, oni će vas pitati.
Vi uvijek treba biti glavni, ali to bi trebalo povećati na podići razinu oružja i imaju utjecaj na susjede – koji ima više od financija, koji vlada loptu.


Polazeći od jednostavnih i dostupnih radnji, pravilno rasporediti sredstva, od vas će postići velike rezultate u budućnosti. Glavna stvar je da mislite kroz svoje poteze, posebno prvih, jer to utječe na to kako dobro radite stvari će ići dalje. Postati snažan arija ćete pobijediti neprijatelja te ih pričvrstiti na njihovu zemlju ponovno raditi na tome kako ojačati granicu te osigurati prosperitet stanovništva.
Vojna strategija može biti ekonomski bez boje. Tada vaš zadatak je obraniti grad ili strukture. Moraš staviti vojnika na točke koje je neprijatelj uvijek spadaju u baraž vaše vatre.

Ne postoji ništa suvišno, samo logika i poslovne

Strateške igre

Mir online strategija usmjerena na izgradnju i razvoj poslovanja ili logično. To može uključivati:

  • Hoteli
  • restorani
  • Prodavaonice
  • Bolnice  
  • Farme
  • Mjesto

Za ovu igračku možete sjediti cijeli dan. Svaka razina čini uspostavljanje ili izgradnju više luksuznih tvrtki. Na imanju postoje nove korisne alate i zgrade u gradu malih kuća zamjenjuju kuće, a onda su vile i dvorci. Restorani početi posluživanje raznih jela i moderna tehnologija ubrzava. Trgovine postaju atraktivniji kupcima interijera i asortimana, a hotel stanovnici uživaju poboljšanu uslugu.


Međutim, kupiti dodatni predmet, potrebno je raditi: žetve, služe kupcima, izliječiti bolesne. Koristi se stječe postupno, a tko zna, možda će postati vlasnik poduzeća mreže i vaš profit će biti uistinu impresivno. Pokušajte sami u različitim područjima, jer možete nositi s bilo čime: ribu, kopaju za zlatom, sakupljanje meda, ispunite stroj kuhati hamburgere, izgraditi ceste Rimu. Strategija se može koristiti u stolnih igara, kao što su pomorske bitke, dame, šah, Tic-Tac-nožni prst.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more