Oznake

4Sight

Alternativna imena: 4 mjesta, 4sigt

4Sight igra u sci-fi postavkama.

B 2019 se priprema za oslobađanje taktičke strategije za više igrača u žanru cyberpunk. 4Sight je igra koju je razvila Shadow Masters Studio i koju je objavio Travian Games GmbH za PC sa dvojezgrenim procesorom, instaliranim najmanje 4 GB operativnog sustava, 3 GB video kartice i Win 7 instaliranim; 8 ili 10. Prije nego što krenete u potragu za futurističkim svijetom budućnosti, igrači moraju preuzeti 4Sight, a tek onda sudjeluju u PvP bitkama u stvarnom vremenu. Distribuirana igračka za jednokratnu kupnju.

To je predstavio ne tako daleku budućnost, iako, gledajući likove i mjesto djelovanja, ne možete reći. Kao što je već spomenuto, internetske bitke odvijaju se između stvarnih igrača, pa je pobjednik onaj koji je bolje pustio svoje militante i zna puno o taktikama. Štoviše, morat će ih odabrati proučavanjem predstavnika šest različitih klasa. Svaka od njih ima posebne karakteristike i tečno govori o nekoliko vrsta vatrenog oružja i hladnih oružja:

  • Rocketlanchera
  • Bacači granata
  • Pileći snajpera
  • Shotgunders
  • Šest barela Gatlings
  • Katanami

Igrači moraju sami stvoriti ratnike, formirajući svaki od dostupnih elemenata. Bilo koji dio odora i oružja može se izvršiti po vlastitom nahođenju. Naravno, postupno su dostupni za zamjenu savršenije ili poboljšanje onoga što je dostupno. Da biste preuzeli igru ​​4Sight na službenu web stranicu, morate prihvatiti pravila o privatnosti i pretplatiti se na primanje vijesti vezanih uz projekt. Stoga možete uvijek pratiti najnovije događaje i dobiti pristup ažuriranjima, promocijama i bonusima. U gradu, opozicija između klanova koji žele uspostaviti jedinstvenu moć diljem teritorija ne smanjuje se. Počevši odigrati igru ​​4Sight, često se moraju uhvatiti za oružje. Tako da je pobjeda bila na vašoj strani, ne samo da trebate razmišljati kroz taktiku, već također pravilno oblikovati svoju malu vojsku. Malo je vjerojatno da će četvorica istog borca ​​biti punopravni tim koji se može nositi s bilo kojom lukavštinom neprijatelja.

4Sight iPlayer ne preuzima samo aktivne radnje, već i tajnu inteligenciju. Sniperi su sposobni uzrokovati značajnu štetu sniperiranjem, a samuraji mogu ostati neupadljivi i smrtonosni, spretno udarajući na teška mjesta. Važno je da se možete prilagoditi situaciji koja se može neočekivano promijeniti. Međutim, ova ideja može doći do glave neprijatelja, tako da budnost ne povrijedi, kako ne bi ugoditi u zamku. Idete na avanture, pripremite se za brzo djelovanje, reagirajte na akcije protivnika s jasnoćom profesionalaca.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more