Oznake

bilijar sa 8 rupa

Alternativna imena:

8 Ball Pool najpopularniji je simulator bazena za mobilne platforme. Grafika u igri je dobra. Glazbene skladbe odabrane su s ukusom, glasovna gluma izvedena je visokokvalitetno.

Prije nego što počnete igrati 8 Ball Pool, smislite naziv igre za sebe i odaberite avatar koji vam se sviđa.

Dalje, nakon što ste završili kratku poduku, moći ćete testirati svoje vještine u igrama na stolovima diljem svijeta.

Možda se čini da je igra vrlo jednostavna i da u njoj nema puno posla, ali nije.

Bit će nešto za raditi:

  • Natječite se i osvajajte prvenstva diljem svijeta
  • Odaberite kuglice po svom ukusu
  • Odlučite koji vam stolovi donose sreću
  • Odredite strategiju za nadolazeću igru
  • Natječite se s drugim igračima u PvP

Sve ovo i još mnogo toga čeka vas u ovoj prekrasnoj igri. U nastavku će sve biti napisano detaljnije.

Napredujte na ljestvici i sudjelujte u prvenstvima koja se održavaju u raznim zemljama. Svaka sljedeća igra bit će teža od prethodne. Zanimljivo je i uzbudljivo, a također vas priprema za igre u kojima će vam protivnici biti pravi igrači.

Pozovite svoje prijatelje i poznanike u igru. Saznajte tko će od vas bolje vladati igrom biljara. Ili steknite nove prijatelje među tisućama igrača iz cijelog svijeta.

Za pobjede ćete dobiti novčiće koje kasnije možete potrošiti u trgovini igara.

Sustav umjetne inteligencije u igrici nastojat će se pobrinuti da uvijek igrate s protivnicima razine koja odgovara vašoj, tako da neće biti lako svaki put pobijediti.

Ako se uspijete popeti visoko na ljestvici, imat ćete pristup najekskluzivnijim utakmicama s najvrjednijim nagradama koje će biti vaše ako pobijedite. Ali tamo vas protivnici čekaju vješto i nemilosrdno.

Dok sudjelujete u utakmicama za više igrača, morat ćete igrati u nokautu. Što više protivnika uspijete poraziti, to će vaše ime biti više na ljestvici.

Champions održavaju se redovito i kako biste održali formu ili poboljšali svoje vještine, trebali biste češće ulaziti u igru. Kako ne biste zaboravili pogledati igru, programeri su osigurali sustav nagrada koje ćete dobiti ako ne propustite niti jedan dan.

Samo vi odlučujete koliko ćete dugo igrati. To može biti samo jedan meč ili igrati cijeli dan s velikim brojem protivnika.

Trgovina unutar igre može vam ponuditi da za valutu unutar igre ili pravi novac kupite štap koji vam se najviše sviđa ili loptice i stol po vašem izboru. Ponude u trgovini se redovito ažuriraju, ponekad tamo možete nabaviti ekskluzivne artikle.

Količina potrošenog novca utječe na izgled, ali vještina ovisi samo o vama i novac je ne može kupiti.

Povremeno održavana natjecanja posvećena praznicima s ekskluzivnim nagradama.

Možete besplatno preuzeti

8 Ball Pool na Android ako slijedite vezu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada i pokušajte osvojiti svijet biljara!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more