Oznake

Devet svjetova

Alternativna imena: Asgard

igara Devet svjetova: Teško je biti Bog.

Strategije temeljene na okretanju zahtijevaju jasan plan djelovanja kako bi se postigao cilj. Svaka igračka ima svoju, ali ako ste ljubitelj fantazije, imate slabost za skandinavske mitove, obožavate MMORPG i ne bojite se odgovornosti, igra Nine Worlds je stvorena za vas. Drevni bogovi rastrgaju Asgard i dok neki propovijedaju dobro, drugi nagnu ljude na poziciju zla. Dugi zastoj doveo je do rata, i iako je oslabio, neke se vruće točke često rasplamsavaju i čovjek mora biti potpuno naoružan da odbije napad neprijatelja. Koji put vas privlači - mirno susjedstvo s igračima ili pljačka, krijumčarenje, pljačkanje i zatočenje? Počnite igrati u devet svjetova i preuzmite kontrolu nad gradom kako biste ga doveli u slavu i prosperitet odabirom vlastite strategije. Dobit ćete povlastice i ovlasti, mogućnost da u potpunosti iskoristite sve mogućnosti na putu do pobjede je vaš izbor.

Za igranje igre Devet svjetova kao iskusnog igrača, pažljivo zapamtite uvodnu lekciju za početnike. Bit će vam prikazane moguće akcije, metode kontrole i postavke. Nakon takve temeljite obuke, sve sumnje, pitanja će nestati, a vi ćete razumjeti neke trikove:

 • Novichkam se bolje skrivao u svom gradu, sve dok nisu dobili snagu. Biti angažiran u izgradnji gospodarstva i razvoju vojske, a nakon što je postao jači, napadajte susjede.
 • Osobno možete samo pumpati vojnike i oni će se automatski boriti.

Ekonomija za grad je vrlo važna, a potrebno je dobiti resurse i proizvesti robu u izobilju kako bi vojska bila zadovoljna u svim točkama. Povremeno čekati na posjet razbojnika koji napadaju, pljačkaju, lome i napuštaju grad s plijenom. Požurite se vratiti tvrtku i rudnik u radno stanje kako bi obnovili protok stvari koje ulaze u riznicu. Ako vi sami želite vratiti oružani posjet svojim susjedima, to možete učiniti tako što ćete dati zapovijed vojsci, ali to učinite samo ako ste sigurni u vlastitu nadmoć.

Saznajte više o svom junaku.

Počnimo s činjenicom da ne kontroliraš određeni karakter, već cijeli grad sa svim infrastrukturama, uključujući vojsku. Ali možete angažirati vojnike iz pet predstavljenih utrka:

 • Magi
 • Immortals
 • divova
 • Elves
 • Dwarfs

Nedostaci s vrlinama svojstvenim svakoj vrsti. Na primjer, divovi zastrašuju patuljke, ali su inferiorni u odnosu na vilenjake, a oni će pasti pod napad patuljaka. Proučite kvalitete svakog karaktera, sastavite od njih oružanu jedinicu i ne zaboravite stalno sudjelovati u njenom poboljšanju. Ovim će se baviti svaki igrač na svom području kada se registracija nalazi iza devet svjetova. Heroes također ima kategorije po definiciji boje:

 • Oranzhevye
 • Fioletovye
 • Krasnye
 • Sinie

Crvenih su najsnažniji i rijetki primjerci, a naprotiv, plavi likovi pripadaju slabićima, ali se mogu rastaviti kao osnova za okupljanje duša heroja, a bit će potrebni u trenutku odabira heroja s visokim pokazateljima. Duše se također mogu koristiti kao način povećanja moći heroja, a ako podignete sve kvalitete na najviše razine, postat će najvredniji ratnik sposoban raspršiti cijelu neprijateljsku vojsku.

Nine Worlds

iPlayer je odlična strategija bazirana na pregledniku gdje možete ispuniti svoje napoleonske planove, stvoriti savez, uništiti strašne šefove, uzeti najvišu razinu rejtinga, zaraditi korisne bonuse, proširiti granice vašeg grada. No, najvažnija stvar je osvajanje nebeske kule, gdje se samo najvredniji mogu popeti, razbijajući svih 100 katova.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more