Oznake

Ace Defender: Dragon War

Alternativna imena:

Ace Defender: Dragon War je neobična igra koja kombinira idle rpg i tower defender žanrove. Igra se ne može pohvaliti vrhunskom grafikom. Ipak, sve je urađeno prilično kvalitetno, slika je ugodna. S efektima i animacijama također je sve u redu, umjereni su i nisu dosadni.

Za igranje Ace Defender: Dragon War počet ćete s uobičajenom procedurom pri odabiru imena i profilne slike.

Igra je prepoznatljiva prije svega po tome što se radi o dvije igre u jednoj. Nećete se umoriti od igranja jer igra ima dvije različite vrste borbi.

Heroji podijeljeni u tri frakcije

 1. Priroda
 2. Božanska svjetlost
 3. Mjesečeva sjena

Morat ćete formirati svoj tim od pet heroja. Programeri su vam ostavili tri opcije kao savjet, a onda ćete morati sami smisliti kako odabrati odgovarajuće borce. Svaki ratnik ima dva reda sposobnosti. Jedna jezgra koja se sastoji od nekoliko jedinstvenih vještina? plus mjesta za inventar. Drugi je za borbe braniča tornjeva. Kako budete napredovali, moći ćete poboljšati sve vještine.

Na glavnoj stranici igre vidjet ćete kartu s puno aktivnosti u igri, ali nisu sve dostupne od prvih razina. Za otvaranje nekih morate dosegnuti određenu razinu.

Popis lokacija dostupnih u igri je ispod.

 • Nebeski dvorac.
 • Arena.
 • Arena kraljeva.
 • Potraga za blagom.
 • Bezdan praznine.
 • Čarobne ruševine.
 • Štit zore.
 • Ispitni toranj.

Na svakoj od ovih lokacija postoji mnogo razina, prolazeći kroz koje možete dobiti karte heroja, zlato i iskustvo. Kao i kristali, koji su najvrednija valuta u igri.

Naravno, u igri postoje cehovi i racije. Ekspedicija s mnogo lokacija.

Arena u igri je malo neobična i ima dva načina. Jedan je kada se vaši heroji bore izravno. Drugi - u kojem je vaš zadatak odrediti pobjednika u borbi između dva tima. U oba slučaja za pobjedu vas očekuju zanimljive nagrade.

Dva načina borbe, jedan je uobičajeni neaktivni RPG način borbe kada se tim neprijatelja suprotstavlja vašim borcima. Drugi je u stilu branitelja tornja. U ovom slučaju, ratnici iz vašeg tima borit će se s hordom neprijateljskih jedinica. Na početku bitke postavljate samo jednog na polje, kasnije, za bodove dobivene prilikom uništavanja neprijatelja, možete privući ostale svoje borce u bitku. U ovom slučaju, vaš zadatak je držati neprijatelje podalje od kristala koji ima 10 jedinica života. Ako je kristal uništen, bitka se smatra izgubljenom.

Dostupno tijekom bitke i promjene brzine, svatko može odabrati onu koja mu se sviđa.

Postoje bonusi za dnevni ulazak u igru. Postoji nekoliko trgovina. Union, Arena, Dissolution, Illusions of animals i još ponešto.

Igra se prilično ugodno čak i bez ulaganja novca. Ako želite zahvaliti programerima, možete kupiti nešto i malo ubrzati razvoj.

Ace Defender: Dragon War besplatno preuzeti na Android možete upravo ovdje klikom na vezu na stranici.

Igra zaslužuje pozornost neobičnom kombinacijom dva različita žanra, počnite igrati odmah i uvjerite se!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more