Oznake

Ace Combat Assault Horizon

Alternativna imena: Ace Combat Assault Horizon

Zahtjevi sustava:

Procesor: Intel Core 2 Duo @ 2.. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000 +

OOZU: 2GB

Video Card: 512 MB

Disk Space: 16 GB

Ace Combat Assault Horizon - arkadna zrakoplovstvo Simulator, koji nastavlja tradiciju jednog od najvažnijih dugogodišnjeg serije žanra. U Ace Combat Assault Horizon će igrati nije jako daleku budućnost, posebno u 2015. Protagonist igre, pukovnik biskup, vođa eskadrile vojnih snaga Ujedinjenih naroda, koje obavljaju drugu zadaću uništiti radikalni banda pod nazivom "ubojica" na uputama kombiniranim snagama ruskog ratnog zrakoplovstva i NATO-u. Tijekom sljedećeg leta, zrakoplov se pojavila niotkuda, s morskog psa usta naslikane na brodu mu kuca i biskup prisiljen izbaciti, au međuvremenu zrakoplov morski pas čini zaokret i traje bez obrane pilota za RAM. Ova priča mogla zabavljati svakoga, ali igra Ace Combat Assault Horizon nije tako jednostavno, a to tie - samo san protagonista, ali realnost je da je hrabri pilot borbe s pobunjenicima negdje u Sjevernoj Africi, ali mnogi od događaja u snu početak ostvariti u stvarnom životu pilot.

Gameplay

Perennial arkada prošlost Serija joj daje pravo na ponosnom naslov simulatoru, ali čini se da je Ace Combat Assault Horizon, a to nije bilo potrebno. Kontrola igre lakše dobiti izgrađen i glavni naglasak je na dinamici nego autentičnosti. Na primjer, u Ace Combat Assault Horizon zrakoplov ili kupiti neki fantastičan tijelo setove ili oružje nije veliki problemi, sve se radnja odvija u čudnoj sukoba, gdje bori zajedno s ruskim i NATO pilota, a glavni neprijatelj je organizirana kriminalna skupina iz Rusije s obilnim imenom "ubojica". Međutim, igra Ace Combat Assault Horizon je prva od svih dijelova serije, koji se održava na planeti Zemlji, a ne u svijet mašte s čudnim kontinenata, ali na manje poznate zrakoplova. U Ace Combat Assault Horizon možete igrati na bilo kojem zrakoplovu, stvorio stvarnih primjera, pa čak i zadržala puni naziv modela, kao i američke vojne helikoptere ili ruskog podrijetla. I

Je ozbiljan korak prema simulaciji, koja malo mogao očekivati ​​od tvoraca jednog od najzanimljivijih i najpopularniji računalni serije u svom žanru.

RAK

Kako bi potaknuli želju među fanovima Ace Combat Assault Horizon kupiti drugu verziju, programeri su ostvarili niz zanimljivih iznenađenja. Najzanimljivija od njih je način upravljanja RAK. Suština ovog režima je pojednostaviti sustav borbe. Dakle, ako ste uhvatili rep svog protivnika, što je ludi ritam počinje mahanje i ustati poletan naizmjence, pa gađati metu na sve uznemiri nije moguće, a zatim pritiskom na dvije tipke, vaš avion će biti bačen u nevidljivo "koridor" ponavljajući putanju mete. Nemojte brkati to sa autopilota način, jer ako to ne učinite, s vremena na vrijeme da se prilagodi putanju leta za ciljanje, možete napustiti "koridor", RAK može automatski isključiti. Inovacija je dočekali s uzvicima i potpuno premješten na multiplayer bitkama, ali ne i svi igrači bili u strahu od takvog zahvata, a za njih u multiplayer značajka je dodao stvaranje bitke u kojoj se ne može koristiti RAK.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more