Oznake

Ace of Spades

Alternativna imena: Ace of Spades

Ace of Spades - cubic, multiplayer, ekipa igra u prvom licu. Ace of Spades igre prilično specifičan, sve detalje, elemente, pa čak i junaci imaju oblik dizajnerske detalje.

Kao i svaki računalne igre, Ace of Spades online ima prava na parametrima računalu. Stoga je preporučljivo provjeriti sukladnost takvim zahtjevima sustava, koji nisu komplicirana:

 • CPU frequency - 800 MHz;
 • RAM - 256 MB
 • Prostor na tvrdom disku - 10 MB;
 • Card - 64 MB
 • Priključak na Internet;
 • Tipkovnica;
 • Miš.

Izrada sigurni je li sve točno možete nastaviti na upis u igri. No, sve nije tako jednostavno, jer možete preuzeti Ace of Spades besplatno torrent. Ace of Spades ili se registrirajte svoj karakter, koji će biti:

  1. Posjetite službene stranice igre Ace of Spades;
  2. Za odabir preuzimanje igru,
  3. Odaberite
  4. - registraciju;
  5. Unesite naziv svog lika;
  6. Navedite ili ispravnu e-mail adresu. Savjetuje da provjere točnost podataka koje;
  7. Odaberite
  8. - registrirajte.

Na početku igre sve počinje s izborom utakmice. Ovdje su prikazani načina igre: od kvara, nekoliko brežuljaka, dijamantnog rudnika, zombi mod i timski bitku. Svaki način rada ima svoj izvorni značajke prolaz. Zatim odaberite svoj tim, zeleni klobučina filc plava. No, sada možete odabrati svoj lik. Ti si dao priliku igrati jednu od predloženih četiri klase:

 • Foreman,
 • Snajper,
 • Raketnu;
 • Miner.

Foreman - gužva mu lopatu. Primarni oružje: strojnice i pištolja, tu su i bombe, tenk i hopper zidovi na raspolaganju. Ima superweapon - brza-vatra strojnica i bazuka.

Sniper - gužva - pijuk. Oružje: puška, pištolj. Također mine, bunker i zidić. Vrlo brzo, okretan i bolje kretao.

Raketnu - gužva - lopata. Oprema: automatski, raketni ruksak. Također, raketni bacač, granate. Letenje s raketnim ruksak.

Miner - pick ili lopatu u gužva. Oprema: pištolj i dinamit. Također barikadu i stepenice. Snažan u gužva i odmah puše puno objekata.

Igrajte online igre Ace of Spades s takvim likovima neće biti dosadno. U izgledu oni sigurno ne razlikuju se mnogo. Glavni cilj ove igre - preživjeti, graditi ništa, ali prva stvar sama obrani i neprijateljima za život. Možete pokrenuti i odmah stati i pucati jednom, i dobro, da ste sve to već. No to nije sve, jer u svakom načinu igre raspolaganju osim svoje zadatke. U cjelini, nema vremena za odmor. Što je dobro, jer ovo je prava igra.

I to je ono što se sve to i osjećam potrebu da nauče svirati Ace of Spades, ne postoji drugi način. Glavna stvar koju treba zapamtiti - stvaranje ispravnog i brzog zaštite - ključ uspjeha u borbi.

Ace of Spades igre na tržištu tek od 2011, i nije kao uobičajenu formu, ali već ima svoje obožavatelje. Možete postati jedan od njih. Dobra igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more