Oznake

Ace Online

Alternativna imena: Ace Online

Online igre Ace online prostor borbene simulator je s dobrim grafike i odlične pratiti krajolike i sela. Ace online igra će vam omogućiti da uživate razne vratolomije na egzotične zrakoplova. Veliki izbor svih vrsta "Sprave" za zrakoplove kako bi zadovoljiti i najzahtjevnije igrače. Za igranje Ace online počet ćete preuzeti i instalirati Zapuskatre Fogeym. U Ace on-line registracija se obavlja samo ako ste instalirali Zapuskatre. Prijavite se Ace online na dva načina: standardni upis u igri Ace online u prvom koraku morate upisati e-mail adresu na koju imate pristup, unesite šest brojeva sa slike i kliknite stvoriti račun, ili možete koristiti svoj račun na Facebooku, da se registrirate u Fogeyme. U drugoj fazi registracije morate unijeti u Zapuskatre poslao kôd koji se sastoji od četiri znamenke i pritisnite "Enter". U trećem koraku je da unesete i potvrdite lozinku. U četvrtoj fazi Ace online registraciju nudi vam pregledati ugovore o licenci i korisnika, te preuzeti i instalirati igru ​​na računalu.

Kako igrati igru ​​Ace online će vam trebati da se pridruže jednom od dvije frakcije, koje su u nasilnog sukoba i to samo da odlučite kojoj strani vam je draže: vladu ili plaćenike. Sljedeći korak je izbor konstrukcije zrakoplova, koji su razvrstani po slovima. Dakle tip Airframe izgleda kao tenk, a može se kretati kroz zemlju. Tipa Prilog B dizajniran za borbu na velikim udaljenostima. Klasa i omogućiti vam da se bore bez pretovara dugo vremena. Klasa M je dizajniran za popravak broda drug. Važno je napomenuti da je igra vrlo dobro uravnotežen na snage, tako da možete odabrati zrakoplov na načelu da se sviđa.

Nakon što ste definirali s frakciju i zrakoplovi mogu letjeti i. Kontrola zrakoplova, u igri je prilično jednostavan, a vi se naviknuti na to nakon par sati igranja, kad se uništi neprijatelja u stado i vješto izbjegavajući neprijateljske rakete. Igrajte online igre Ace zanimljiv, jer osim standardne alate potrebne za razvoj zrakoplova i specifične vještine u svoj zrakoplov. Ace Online će vam omogućiti da pretvoriti svoj zrakoplov u neprobojni tenk ili bi mu super moćan brod, to poboljšanje što je iznos od iskustva. Svaka nova razina će vam omogućiti da koristite nove vrste zgrada. Uz sve to, Ace online igra vam omogućuje poboljšati standardne karakteristike letjelice u vlastitom nahođenju: Napad, obrana, goriva, energije, štit i duha. Ukratko, vi ćete imati mjesto za uključivanje.

Ace Igranje online može se svrstati s prijateljima, pridružite ceh istomišljenika, da sudjeluju u borbama u areni, izvoditi pojedinačne i grupne zadatke. Ace Online nudi igračima niz zadataka, morate premjestiti na sljedeću razinu. Važno je napomenuti da je između letova morate ponekad natrag u grad napuniti streljivo ili poboljšati neke pojedinosti. Valja napomenuti da Grad je vrlo slaba u smislu grafičke programere, a nije u potpunosti u skladu sa svijetlim i impresivne slike vojsku, ali ni ta činjenica ne pokvariti ukupnu sliku.

Ace online će zadovoljiti ljubitelje žanra, jer u naše vrijeme i nije tako lako naći dobar online simulator. Motorna grmi, tvoj avion je za vas čeka na pisti. Samo naprijed, to je Ace online igra!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more