Oznake

Adventure Bay

Alternativna imena:

Adventure Bay je neobična igra na farmi puna avanture i putovanja koju možete igrati na mobilnim uređajima. Ovdje ćete vidjeti prekrasnu crtanu grafiku. Glazba je, kao i obično, u takvim igrama pozitivna i vesela. Svatko će uživati igrajući Adventure Bay, bilo da imate 10 ili 60 godina, sigurno ćete dobiti puno zadovoljstva u ugodnoj atmosferi i uzbudljivim zadacima.

Prođite poduku kako biste naučili kako kontrolirati igru i idite na tropske otoke gdje vas čeka avantura.

Istražite područje i odaberite mjesto za izgradnju farme.

Kako bi vaša farma bila uspješna, bit će potrebno prevladati težak put.

  • Ukloniti vegetaciju i pripremiti mjesto za izgradnju
  • Pronađite gdje možete nabaviti potreban građevinski materijal
  • Zasijajte polja za obilnu žetvu
  • Nabavite krave i druge životinje
  • Osigurati hranu i njegu životinja
  • Zaputite se u unutrašnjost i posjetite ostala obližnja mjesta u potrazi za svime što možete koristiti na farmi

Ovo je popis nekih od zadataka koji vas očekuju. Da biste napredovali u igri, morat ćete redovito putovati i istraživati teritorij otoka korak po korak. Tijekom ovog procesa upoznat ćete nove prijatelje među stanovnicima ovih mjesta. Dovršite njihove zadatke i zaradite vrijedne artefakte i novčiće. Usput će se moći nabaviti sve što je potrebno za razvoj farme.

Kada napredujete, morate stalno čistiti svoj put. Ovaj proces je dugotrajan i zahtijeva puno truda. Možete odahnuti i čekati nadopunu energije na vlastitoj farmi. Pažljivo pregledajte biljke koje se nalaze u blizini vaše rute. Neke od biljaka i grmova imaju ljekovita svojstva i mogu trenutno vratiti energiju koju ste potrošili.

U igri nema žurbe i okrutnosti. Možete polako, u ugodnom okruženju, razmišljati o svakom svom koraku.

Ukrašavajući okolicu ukrasnim zgradama, vrtnim namještajem i cvjetnjacima, dat ćete joj osobnost i učiniti svijet ljepšim.

Prijavite se svaki dan kako biste dobili dnevne i tjedne nagrade za prijavu.

Posjetite trgovinu unutar igre s vremena na vrijeme. U njemu možete kupiti ukrasne predmete, građevinske materijale, pa čak i napuniti energiju. Kupnja je moguća i za valutu igre i za pravi novac. Asortiman se redovito ažurira i često postoje popusti. Ako želite financijski zahvaliti programerima, svakako kupite nešto.

Za blagdane programeri će vas oduševiti tematskim natječajima i zanimljivim nagradama.

Steknite nove prijatelje među drugim igračima i razgovarajte s njima.

Programera povremeno ažuriraju igru kako bi vas zadovoljili novim teritorijima, ukrasima i misijama.

Možete besplatno preuzeti

Adventure Bay na Android s poveznice na stranici.

Igra je potpuno besplatna, instalirajte je odmah i krenite na putovanje do bajkovitih otoka gdje vam nikad nije dosadno!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more