Oznake

Adventure Lands: Family Mansion

Alternativna imena:

Adventure Lands Family Mansion zabavna farma za mobilne uređaje. Grafika je tradicionalno šarena u crtanom stilu. Zabavna glazba i dobar glas.

Ako ste već upoznati s poljoprivrednim igrama, onda vam neće biti teško shvatiti kontrole. Ako ste početnik, evo malog vodiča koji će vam pomoći prije nego počnete igrati Adventure Lands Family Mansion

Dalje vas čeka mnogo kućnih poslova i uzbudljivih avantura.

  • Dovršite zadatke da zaradite novac
  • Istražite otok u potrazi za resursima i vrijednim predmetima
  • Dizajniraj farmu po svom ukusu
  • Brini se o životinjama
  • Provjerite da polja nisu prazna

Ovo je popis glavnih zadataka u igri, ali zapravo ne otkriva sve zabavne i uzbudljive avanture koje vas ovdje očekuju.

Područje koje ćete istražiti prekriveno je maglom, možete je rastjerati tako da se pomaknete dublje u zemlje. Ali to nije tako lako učiniti. Doslovno morate sami krojiti svoj put. Ovo je težak zadatak koji zahtijeva puno energije da se obnovi što zahtijeva vrijeme. No oporavlja se prilično brzo i dok se to događa, možete pronaći drugu aktivnost u igri. Osim toga, među bujnom vegetacijom često se nailaze na predmete i biljke koje donose dodatnu energiju za daljnje napredovanje.

Tijekom svojih putovanja upoznat ćete mnoge zanimljive likove koji će vam pomoći u izvršavanju zadataka i dati vam dragocjene savjete.

Glavni zadatak je izgraditi farmu iz snova, to je ono na što su usmjerena vaša putovanja tijekom kojih će biti moguće obnoviti zalihe građevinskog materijala i drugih korisnih resursa.

Dizajn farme ovisi o vama. Odaberite stil koji vam se najviše sviđa i odlučite kako postaviti zgrade i polja za lakši pristup.

Čini se da nema ništa opasnije od seoske farme, ali ne i ove. Kako biste ga proširili i poboljšali, morat ćete putovati brodom, pa čak i avionom.

Ne zaboravite na igru, programeri su osigurali dnevne i tjedne nagrade za prijavu.

Postoji prilika za komunikaciju s prijateljima na Internetu, pa čak i za obavljanje zajedničkih zadataka. Možete se udružiti i pomoći jedni drugima.

Trgovina u igri redovito ažurira svoj asortiman i često ima popuste. Kupnja se može izvršiti i za valutu igre i za pravi novac. Trošeći novac u trgovini, time podržavate programere i zahvaljujete im na njihovom radu.

Sama farma ima mogućnost proizvodnje hrane i više. Prodaja proizvoda omogućit će vam da dobijete više novca i čak brže obnovite energiju.

Popusti su najčešće tijekom sezonskih praznika. Osim prodaje, ovih se dana održavaju i natjecanja s jedinstvenim nagradama.

Igra nije napuštena, redovito prima ažuriranja koja donose nove zadatke i ukrasne predmete.

Adventure Lands Family Mansion možete besplatno preuzeti na Android klikom na vezu na ovoj stranici.

Instalirajte igru odmah i krenite u avanturu izgradnje svoje farme iz snova!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more