Oznake

Zona utjecaja

Alternativna imena: Zona utjecaja

Zona utjecaja online - fantastičan multiplayer igra sa slobodnim klijenta koji prevozi korisnike u budućnosti. Osim toga, vi ćete se ne samo naći u 2025, koja je postala kritična za čovječanstvo zbog akutne nestašice energije, ali također može postati istraživač paralelno zemaljski svijet. Vi ćete zapovijedati silu od plaćenika i pokušati osvojiti ovog svijeta. Nazvan Zone svijet ima jednu veliku vrijednost - plavi kristali. Posjeduju izvanredne svojstva kristala su važni za rješavanje problema energije da su mnoge hrabre duše usudi pokušati ući u zonu, korištenja portala Nikole Tesle. Ali isto tako, ako je cijela stvar pronaći način da se u paralelnom svijetu, tako da je potrebno eliminirati protivnike, koji se pojavljuju na cesti i gladni kao da se prvi put u ovom slučaju. Plus mutanta čudovišta, a zatim bi se postigla željena miješati. Morate puta sudjelovati u borbama i napravite svoj vlastiti put. Od Zona utjecaja igru, što se u svijetu, u kojem je okrutnost - je čest i ima mjesta za kompromise. Skupi svu svoju hrabrost i osvojiti paralelni svijet!

Imajte na umu da za igrivost treba neke parametre koji moraju zadovoljiti vaše računalo. Minimalni zahtjevi sustava za igru: procesor Intel Core i3 treće generacije (1. 33Ggts) ili ekvivalentni AMD, grafike Intel HD Graphics ili 4000 NVidia GeForce GT ili 440 AMD Radeon HD 4000 i 3 GB RAM-a. Može instalirati klijent čim prođe potvrdni-zona utjecaja. Morate napraviti zahtjev za sudjelovanje u igri, informiranja svoju e-mail adresu. Nakon što je svoj vlastiti račun, prijeđite na sretan put kao stvaranju lika. Možete odabrati način zapovjednika, a vi ćete se igrati zona utjecaja. Spol, tijelo, boja, dobi i crte lica - sve prilagođene specifikacije. Postoji opcija i automatski odabir, ali najvjerojatnije će vam biti drago da naprave vlastitu junaka. Osim gore navedenih parametara, možete navesti naziv i odaberite biografiju. Usput, ne treba odmah reći da imate priliku da se pridružite u jednom od četiri postojeće korporacije. Pogledajmo ih pobliže.

Komandosi (specijalizacija - Sniper Minesweeper i Scout) - izvrsni izviđači, različite brz odgovor i mobilnost. Borba za njih na udaljenosti nije problem - oni su bez premca u takvim bitkama. Glavni oružje komandosa napada i snajperske puške, bombe i mine. Osim toga, oni vješto koriste borbene trutovi i znati kako trenirati pse za istraživanje.

Fire podršku (specijalizacija - montiran minobacača, raketnih sustava, strojnica) kao i prethodnih korporacija napredovati u borbi u daljini. Njihove prednosti - moć i sposobnost za napraviti najviše štete. Dopunske nastave su dobri saveznici, jer oni ne mogu držati kao jaka i sami drugovima. Običaj vatrom oružja - montiran minobacača, strojnice i ATGM.

Teška pješadija (specijalizacija - Teški mitraljezi, bacačima plamena i minobacača bubanj) je učinkovit u napadu na neprijateljske položaje. Oni su malo spor, ali snažan oklop i teško naoružanje nadoknaditi manjih nedostataka. Kao nastojanju da se lomi i za obranu od ključnih područja teškog pješaštva - super. Njihova oružja - pušaka teški, mitraljeza, bacačima plamena i minobacača bubanj.

Assault Pješačko (specijalizacija - jurišnih pušaka, puške, ručnu bombu) - svestrani borci. Oni su velika podrška za ostatak napadačke snage, što je aktivan iu obrani, a tijekom napada. Naoružanje skladu sa specijalizacijama.

Možete se pridružiti bilo koji od klase ili stvoriti svoje vlastite snage. Zona utjecaja igru ​​i omogućuje takav san da se još više strasti u borbi za ključna područja na strateškoj karti svijeta. Što se tiče oružja, koji će se koristiti, potrebno je naglasiti da je sve to podliježe reviziji. To je, koristeći pritom različite module koje napravite svoj outfit još učinkovitije.

Biti dio ogromne vojske ne smijemo zaboraviti da se brine ne samo od općeg interesa, a prije svega na njegov razvoj. Vi ćete pumpa svoj karakter, povećanje parametara poput snage, zdravlja, točnost, raspon, izdržljivost, inteligenciju, i drugi. Usput, sve potrebne informacije o karakteru prikazuje se u osobni dosje. Osim mjera uspjeha ovdje je bitka statistike, nagrade primili, puni biografiju.

U zoni utjecaja Online ćete pronaći mnogo zanimljivih stvari, svaki prošlo bitka dugo će se pamtiti. Požurite da se pridruže gaming zajednica i kušati život u postapokalipsticheskom svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more