Oznake

Zona utjecaja taktika

Alternativna imena: Zona utjecaja taktika

Game Zona utjecaja taktika je potpuno nova igra klijentsko računalo. Evo, od vas će poniranje u svijet borbe u kojima morate biti istina taktičar.

Game Zona utjecaja taktika registracija je dostupan samo za odrasle korisnike. Da bi se prijavili u igri morate navesti:

1. Vaše korisničko ime.

2. Vaše korisničko ime i lozinku.

Igra zona utjecaja taktike Možete igrati u jednom od načina koje pruža, kao i korištenjem sljedeće vještine:

  1. Player vs Player. Ovaj jedinstveni način rada u kojoj se borite protiv pravih protivnika.
  2. Korak način. U ovom modu ćete moći pokazati svoje taktičke vještine.
  3. Upravljačke jedinice. To je način na koji, pod zapovjedništvom cijelu skupinu vojnika da ćete biti u mogućnosti nositi se s bilo kojim brojem protivnika.
  4. Korištenje skloništa. Primjena pokrova vam daje mogućnost da koristite sve svoje taktičke vještine.
  5. Battles pušača. Možete koristiti sve sadržaje i fasada za skloništa.
  6. Capture the Flag. U ovom načinu rada, morate zarobiti neprijateljske baze, dok god je to moguće i držati ga. Da bi vaša borba bila uspješna, vaš tim mora djelovati skladno.

Igrajte zona utjecaja taktika koje će se odabirom željene klase za vas:

  1. Soldiers klase komandosi su najbolji izviđači i snajperisti. Oni imaju izvrstan pregled, kao što su visoke razine Stealth. Borci može uspješno održavati odvojene pregovore, sudjelovati u inteligenciji kontrolirati hvatanje bodova. Oni imaju slab oklop, ali u isto vrijeme oni prijave snažne snajperske puške, kao i razne granate.
  2. Stormtroopers su svestrani klase. Oni uspješno djeluju u različitim situacijama na bojnom polju. Jurišnici uspješno napasti neprijateljske položaje borbe, dok su ključne točke za snimanje ili obrani ojačati njihov cijeli tim. Karakterizira ih prosječno. U borbama koriste zajedničku automatsko oružje, granate i minobacača.
  3. Teška pješadija korištenje moćna oružja i oklop je vrlo jaka. Ova klasa predstavlja ključnu silu koja vodi ostale klase i sposobnost da razbije gotovo svaku obranu. Oni mogu izazvati kritičnu štetu svim svojim neprijateljima. Teška pješadije je najsporiji klasa u igri, koja ima nisku ocjenu i unobtrusiveness.
  4. Vatra podrška je najbolja potpora u bitkama, bez koje bilo napadu je osuđen na neuspjeh. Uz stalne interakcije obavještajne vojnici požara podrška može u potpunosti promijeniti tijek bitke. Im snage za napad na neprijatelja s ogromnim udaljenosti. Zaštitni oklop projektil i mort u vrlo slabe, stoga je vrlo potrebna pomoć od drugih klasa. Vatra podrška stalno mora promijeniti svoj položaj. Ključ uspjeha u ovoj klasi - je stalno kretanje i mobilnost na bojnom polju.

Zona utjecaja taktika online igre svakako bi trebao osvojiti veliki hit među igračima diljem svijeta.

Uronite u svijet zona utjecaja taktika online i dobiti puno zabave!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more